Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

5 způsobů, jak vkusně nosit bílé džíny

Bílé džíny jsou ideálním kouskem na chladnější dny v létě. Dají se skvěle kombinovat se sandály, podpatky i teniskami. Jsou ale i trochu ošemetné, protože s nimi můžete jednoduše sklouznou k lacinému looku. Proto vám přinášíme inspiraci, jak tento nestárnoucí kousek nejlépe kombinovat.

Eliška Vrbová | 15. 07. 2018

1. Černobílá klasika

Černý top, kožená bunda a černé baleríny vyvážila Sharon Stone bílou kabelkou, takže její outfit není barevně rozdělený na dvě poloviny a výsledek působí vkusně.

2. Denimová bunda

S bílými džínami můžete vytvořit nedbale elegantní look, když je zkombinujete se sandálky, světlým crop topem, modrou denimovou bundou a červenou kabelkou. Outfit jako stvořený na letní výlet do města!

3. Neutrální odstíny a podpatky

Sarah Jessica Parker má s Carrie Bradshaw společnou jedinou věc, a to lásku k podpatkům. Proto i bílé džíny zkombinovala s lodičkami a kabátem v šedé barvě.

4. Minimalismus

Černá a bílá spolu budou fungovat téměř vždy. V tomto případě stačí k vytvoření sexy retro looku černý rolák a stylové brýle.

5. All white everything

K bílé se nejlépe hodí bílá, je ale třeba se mít na pozoru, aby jedna bílá nebyla bělejší než druhá. To se Belle Hadid stát nemůže, a proto si můžeme brát příklad právě z jejího sportovně laděného outfitu.