Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

6 hvězdných párů, které v roce 2020 čeká svatba

V uplynulém roce se zasnoubilo hned několik slavných párů včetně Katy Perry a Orlanda Blooma. Proto fanoušky v roce 2020 zřejmě čeká hned několik hvězdných svateb a velmi pravděpodobně také jedna svatba královská. Které celebrity si v příštím roce řeknou své "ano"?

Eliška Vrbová | 28. 12. 2019

Scarlett Johansson a Colin Jost

Známá americká herečka a komik se po dvou letech vztahu zasnoubili letos v květnu. Poprvé se potkali v březnu 2017, kdy byla Scarlett Johansson pozvaná do závěrečného dílu televizní show Saturday Night Live. To, že spolu randí, potvrdili na galavečeru American Museum of Natural History téhož roku v listopadu. Detaily okolo žádosti o ruku a svatby samotné jsou samozřejmě tajné, ale už tušíme, že fanoušci budou na Instagramu rozhodně používat hashtag #JostMarried.

Katy Perry a Orlando Bloom

Zpěvačka Katy Perry použila k oznámení zasnoubení svým fanouškům na Instagramu dvě slova "full bloom", což je slovní hříčka s příjmením jejího snoubence, která znamená "v plném rozkvětu". Orlando požádal Katy o ruku na Valentýna při letu helikoptérou, který skončil překvapením v podobě party s jejími nejbližšími. "Udělal to skvěle," shrnula romantickou žádost o ruku Katy Perry v televizní show Jimmy Kimmel Live. Katy a Orlando spolu začali chodit v lednu 2016 poté, co se potkali na afterparty udílení Zlatých glóbů, kde Orlando Katy ze stolu ukradl hamburger z fast foodu In-n-Out. O rok později se sice rozešli, znovu se ovšem dali dohromady o rok později na Silvestra v Japonsku a od té doby jsou spolu. Zásnubní večírek byl plný srdíčkových balónků a konfet a pokud se svatba ponese ve stejném stylu, máme se rozhodně na co těšit.

Jennifer Lopez a Alex Rodriguez

Zpěvačka a baseballový hráč potvrdili zasnoubení na Instagramu letos v březnu. Nezasnoubili se nikde jinde než na nejfotogeničtějším místě na Bahamách. Moderátorka Ellen DeGeneres už Jennifer nabídla, že jí půjde za svědka, a tak páru zbývá už vymyslet jen zbytek svatebních hostů. A samozřejmě alespoň dvoje šaty, které půjdou dohromady s úchvatným 16ti karátovým smaragdovým zásnubním prstenem.

Princezna Beatrice z Yorku a Edoardo Mapelli Mozzi

Vnučka britské královny Alžběty II. a britský developer Edoardo Mapelli Mozzi potvrdili zasnoubení letos v září poté, co se zasnoubili v Itálii. Rodiče Beatrice princ Andrew a Sarah Ferguson byli blízkými přáteli zesnulého Edoardova nevlastního otce Christophera Shalea a zřejmě i díky tomu se Beatrice a Edoardo dali dohromady. Datum a místo ještě čeká na potvrzení, je ale jisté že svatba určitě bude v roce 2020. Za platinovým zásnubním prstenem s diamanty, který kombinuje prvky Art Deca a viktoriánské éry, stojí britský designér šperků Shaun Leane. Není pochyb, že Beatrice oblékne svatební šaty rovněž od britského návrháře.

Emma Stone a Dave McCary

Herečka Emma Stone a komik Dave McCary oznámili své zasnoubení teprve nedávno a Emma teď hrdě nosí perlový zásnubní prsten od značky Kataoka. Poprvé se potkali v roce 2016, když byla Emma hostem v show Saturday Night Live, na níž Dave spolupracoval. Říká se, že spolu ale začali chodit až v roce 2017. Pár zatím neodhalil ohledně svatby žádné detaily a je dost pravděpodobné, že to tak zůstane. Můžeme se ale spolehnout na to, že seznam hostů bude hvězdný.

Elizabeth Olsen a Robbie Arnett

Představitelka Scarlet Witch z marvelovských Avengers se velmi pravděpodobně kvůli svatebním šatům obrátí na své sestry Mary-Kate a Ashley. S hudebníkem Robbiem Arnettem chodí od roku 2016 a zasnoubili se letos v červenci. Elizabeth od té doby nosí zásnubní prsten se smaragdy a diamanty.

Související články

Zábava

<span>Kvíz: Jaro je tady a s ním i jarní květiny. Poznáte je všechny podle obrázku?</span>

Kvíz: Jaro je tady a s ním i jarní květiny. Poznáte je všechny podle obrázku?

Zábava

<span>Kvíz: Ponuré, ale plné lásky. Jak dobře znáte filmy Tima Burtona?</span>

Kvíz: Ponuré, ale plné lásky. Jak dobře znáte filmy Tima Burtona?

Zábava

<span>Kvíz: Slavné písně z českých filmů. Poznáte, v jakých snímcích zazněly?</span>

Kvíz: Slavné písně z českých filmů. Poznáte, v jakých snímcích zazněly?

Zábava

<span>Čtyři dohody: Chcete mít větší radost ze života? Následujte tuto starověkou moudrost </span>

Čtyři dohody: Chcete mít větší radost ze života? Následujte tuto starověkou moudrost