Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

6 stylů spodního prádla, které o vás mnohé prozradí

Ať už jste si vědoma jeho účinku na opačné pohlaví, chcete jen podtrhnout své přednosti, zvednout si sebevědomí nebo se cítit pohodlně, vaše spodní prádlo o vás může dost prozradit.

Veronika Hong | 10. 06. 2017

Rozdělili jsme spodní prádlo do šesti kategorií, které ženy nejčastěji preferují v ložnici nebo mimo ni. Schválně, které prádlo ve vašem šuplíku hraje hlavní roli? Možná to o vás prozradí víc, než si myslíte.

Koketa

Nebojí se oslovit muže jako první, miluje dvojsmysly a baví ji hry se špetkou tajuplnosti. Zbožňuje vzrušení, které v ní nošení prádla vzbuzuje a moc dobře ví, jaký má efekt na opačné pohlaví. Nebojí se barev a je ochotná upustit od občasné nepraktičnosti, když to znamená, že bude vypadat úchvatně. 

koketa
Zdroj: Palmers

 


Romantička

Má ráda, když spodní prádlo podtrhuje její přirozenou krásu. Je žena, která v sobě skrývá sladkost, smyslnost a hlavně ženskost. To je přesně to, co tvoří základ jejího sex-appealu. V barvách tíhne ke světlejším odstínům a preferujete příjemné často průhledné materiály. Krajka je její volba číslo jedna. 

Romantička
Zdroj: Palmers

Experimentátorka

Kniha Padesát odstínů šedi je pro ni pohádka před spaním pro začátečníky. Je šik, odvážná a má ráda věci ve své režii. Vyhledává erotické a smyslné prádlo, které umí nosit s grácií a vášní pro drama. Často se vydává do světa své fantazie a tužeb, které ji ve vteřině dokážou proměnit z provokatérky na neohroženou experimentátorku. 

vamp
Zdroj: Palmers

Fashionista

Vykukující ramínko pod šaty pro ni pravděpodobně není faux pas, ale záměr. Miluje luxusní prádlo s rafinovanými detaily, které jsou často součástí outfitu. Pamatujete si, jak Carrie ze Sexu ve městě nosila podprsenky pod modely, které to jasně vylučují, a přesto vypadala úchvatně? Tak to je ona! Nikdy neodmítne pozvání na večírek nebo společenskou událost. Je otevřená, komunikativní a to, co si vezme na sebe, si vždy dobře promyslí. 

fashionista
Zdroj: Palmers

Sexbomba

To označení mluví samo za sebe. Upoutá pozornost, aniž by se o to snažila, a to i v jutovém pytli. Nemusí mít tělo modelky, ale moc dobře ví, jak své přednosti prezentovat. Nejčastěji sáhne po prádle, které ještě víc zvýrazní její křivky a přidá na ženskosti. Proč by to neukázala, když na to má. 

sexbomba
Zdroj: Palmers

 


Pohodářka

Je to ta “holka od vedle”, která se moc nezajímá o krajku nebo provokativní detaily. Pravděpodobně ani nenosí make-up. Miluje pohodlí a často si v obchodě s prádlem vyberete cokoliv, co ji nebude nikde tlačit nebo škrábat. Nestará se o pravidla ani normy a spí jedině v trenýrkách, které ukradla partnerovi. 

Pohodářka
Zdroj: Palmers

 

Objevte nové kolekce spodního prádla Palmers