Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

6 zázraků pro pleť, které si poradí s každým problémem

Pokud hledáte nějakou novinku do své kosmetické výbavy, pořiďte si hlavně produkty, díky kterým svou pleť po zimě vyživíte. Hýčkání povoleno!

Problém č. 1: Zašedlá pleť bez života
Novinkou, o které se mluví jako o převratném produktu, je krém Vernix od značky Biologique Recherche. Ten umí hydratovat pleť až dvě stě hodin, vyhlazuje vrásky, stimuluje a obnovuje epidermis a umí pleť ozdravit tak, že se mluví o efektu druhého narození. Koupíte ho exkluzivně v salonu Papilio Prague, kde si můžete dopřát i speciální kosmetické ošetření (např. hydratační Le Soin Restructurant et Lissant, 2 hodiny za 2490 Kč, které může být skvělým startem, jak začít hýčkat pleť po zimě).

biologique_recherche_creme_masque_vernix_2

Krém Vernix stojí 3290 Kč/50 ml, k dostání v salonu Papilio jen v limitovaném množství, www.papilioprague.com


Problém č. 2: Pupínky, ekzémy a nedokonalosti
Vyzkoušejte denní balzám Skinanim, obsahuje směs přírodních rostlinných výtažků, jako jsou aloe a sléz, pro zajištění přirozené hydratace kůže. Je obohacen o výživný pupalkový olej. Obsahuje protizánětlivý, kůži zklidňující azulen a vzácné koloidní stříbro pro rovnováhu kožní mikroflóry. Používá se pro regeneraci a zlepšení kvality podrážděné, zčervenalé, zanícené nebo zánětlivé kůže. Dále na akné, ekzémy, neurodermatitidu atd. Ve většině případů vykazuje pokožka postižených míst viditelné zlepšení po několika dnech používání.

largest-skinanim-kompozice

Skinanim stojí 849 Kč/50ml (www.skinanim.cz)


Problém č. 3: Nekvalitní pleť
V redakci to patří k našim každoročním jarním rituálům – několik týdnů každý večer dopřejeme pleti Biofázi. Umí v pleti nastartovat vlastní enzymy a ta se tak vlastně sama opraví, pleť detoxikuje a zkrášlí. Jde o tři lahvičky, první dvě jsou pro všechny stejné. Začíná se sérem Geranium, to pleť prohřeje a nastartuje enzymy, po deseti minutách se aplikuje zchlazující sérum Tymián a nakonec, po dalších deseti minutách, sérum dle vašeho specifického problému (například na zánětlivou pleť je vhodné sérum Calendula).

Biofaze

Každé sérum stojí od 180 Kč, www.nobilis.cz


Problém č. 4: Pokožka celého těla je hrubá
Díky peelingu bude pokožka vláčnější, vitálnější a hladší. Nezapomínejte na celé tělo a vyzkoušejte přírodní peeling, po němž už není nutná žádná další péče. Doporučit vám můžeme tělový peeling od značky Saloos, který pokožku šetrně obrousí a zároveň zpevní. Jde o směs kakaových bobů, krystalů mořské soli a bio kokosového oleje. A ta čokoládová vůně! Těžko se jí odolává!

bio-telovy-peeling-cokolada-140-ml

Omlazující bio tělový peeling Čokoláda seženete cca za 146 Kč, www.saloos.cz


Problém č. 5: Vrásky kolem očí, unavený pohled
Jemná a citlivá kůže kolem očí si zaslouží specifickou péči, která zabrání tvorbě vrásek. Vyzkoušet můžete třeba nové koncentrované oční sérum od značky Inlight (stačí ho jediná kapka). Obsahuje extrakt z ječmene, řadu pečujících olejů (arganový a z višňových pecek) a ještě něco navíc: směs účinných ingrediencí je vystavena dlouhodobému působení tří drahokamů (safíru, rubínu a zirkonu), které ji synergicky aktivizují a zesilují její účinek. 

Inlight_ocni_serum_drahokamy

12 ml balení stojí 6155 Kč, koupíte na www.biorganica.cz


Problém č. 6: Pleť si nerozumí s make-upem
Možná vám nedělá dobře složení make-upů. Pleť můžete hýčkat i dekorativní kosmetikou. Vyzkoušejte například jemný podkladový krém od značky Dr. Hauschka. Dr. Hauschka Foundation s hedvábným složením a s výtažky z léčivých rostlin. Existuje v pěti odstínech, ale i tak se dokáže přizpůsobit odstínu pleti. Udržuje vlhkost pokožky v rovnováze a skvěle se nanáší díky nadýchané textuře.

Foundation_01_macadamia_Presse

Stojí 596 Kč, vše od Dr. Hauschka koupíte na www.yinyang.cz