Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda a krása

7 vánočních beauty limitek, které vás okouzlí

Pomaloučku se blíží Vánoce, a na trhu se tak začínají objevovat vánoční edice líčení i péče. Vybíráme ty, ze kterých se nám přímo tají dech.

Soňa Kotulková | 4. 11. 2016
Foto: Lancôme
 
1. Sada na líčení Artistic Essential Kit,
Make-up For Ever, 950 Kč
 
Artistic Essentials
 
Kovová krabička, kterou pak můžete použít třeba na šperky nebo jiné drobnosti, ukrývá vše pro bezchybný sváteční make-up: Hydratační bázi, bílý pudr, který umí vykouzlit perfektní pleť, černou tužku na oči s řasenkou a rudou rtěnku. Dokonalá kombinace, se kterou budete působit jako Francouzka.
 

 2. Paletka Chocolate Eye Palette Holiday,
Bobbi Brown, info o ceně v obchodě
 
Snímek obrazovky 2016 11 04 v 10.28.57
Nádherná vánoční paletka obsahuje čtyři oční stíny, se kterými zvládnete jak líčení na den, tak také kouřové oči. K tomu ještě tři stíny bez perleti, které můžete použít jako linku nebo na vymalování obočí.
 

3. Sada Girl-a-Rama Kit,
Benefit, Sephora, 1150 Kč
 
Snímek obrazovky 2016 11 04 v 10.30.15
Kovová kazeta ve tvaru hlavy panenky obsahuje vše, abyste mohla mít i vy obličej jako panenka – mini produkty pro bezchybný vzhled: rozjasňovač, tvářenku, vodičku na růžová líčka a rty Benetint, přípravek na změnšení viditelnosti pórů a řasenku. Krabička opět zůstane – to prostě musíte mít!
 

4. Vánoční péče Rituals of Light,
Rituals, od 235 Kč
Snímek obrazovky 2016 11 04 v 10.31.17
V limitované vánoční edici Rituals of Light najdete úžasnou hýčkací kosmetiku s vůní skořice a pomerančů – nám se líbí pěna do koupele nebo velmi příjemná sprchová pěna, která se na kůži nanáší jako šlehačka. A k tomu ještě voňavé tyčinky nebo skvělý bylinkový čaj s nádechem Vánoc.
 

5. Vánoční paletka Lancôme,
prodává Lancôme Beauty Institut, 1800 Kč
Snímek obrazovky 2016 11 04 v 10.34.37
 
Luxusní zlatý obal s fuchsiovou pentlí s logem značky obsahuje šest očních stínů, se kterými se můžete nalíčit jemně a romanticky, popřípadě intezivněji a dramatičtěji. Líbí se nám, že paletka obsahuje i kvalitní štěteček, se kterým vytvoříte dokonalý vzhled očí.
 

6. Třpytivé tělové mléko Si Magnifique,
Oriflame, 119 Kč
32841 Trpytive telove mleko Si Magnifique 8251 cmyk 300dpi copy
Dodejte své pokožce luxusní finiš, na večírcích nebo u slavnostní večeře se pak bude dokonale vyjímat. Tělové mléko je nemastné, avšak pokožku dokonale zvláční, provoní ji smyslnou vůní a zanechá na ní delikátní, jemný třpyt.
 

7. Paletka True Sory Cheek and Lip Palette,
Sarah Moon for NARS, 1290 Kč
 
Sarah Moon for NARS True Story Cheek and Lip Palette jpeg
Značka Nars se ve vánoční kolekci spojila s věhlasnou módní fotografkou Sarah Moon a vytvořila s ní originální limitované produkty. Nás zaujal set, který je uložený v pouzdře zdobeném právě fotografií od Sarah. Paletka obahuje čtyři barvy tvářenek, se kterými vytvoříte ten pravý odstín pro každou příležitost, a červenou zmatňující rtěnku v tužce Mysterious Red.