Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Téma Marianne

8 nejvíce sexy vousáčů

Některým mužům vousy moc nesluší, ale jiní vypadají se zarostlou bradou naprosto úžasně. Co říkáte na hollywoodské vousáče, které jsme pro vás vybrali?

Redakce Marianne | 13. 11. 2013

Muži bez vousů jsou prý mnohem emotivně čitelnější - aspoň to říkají odborníci. Vousy podle nich dokážou skrýt mimiku, takže je tak snadno neprokouknete. Ovšem zase jsou vousáči tajemnější a možná mají i větší charisma. Co říkáte? 

josh-holloway_22-source_insidetrekker-blog

Josh Holloway

Image drsného chlápka mu nikdo neodpáře. Znáte ho z kultovního seriálu Ztraceni, kde si zahrál Jamese Sawyera Forda. Než se proslavil (právě díky seriálu), živil se jako model a ne nadarmo ho zdobí titul jednoho z nejkrásnějších lidí světa. Přestože vypadá jako vymetač večírků, je zodpovědným manželem. Umíte si ho představit bez strniště? My tedy ne.

josh-duhamel-490753l

Josh Duhamel

Čerstvý čtyřicátník se stejně jako Josh Holloway živil jako model, a jak sám říká, vždy ho těšilo být středem pozornosti. V Kalifornii se seznámil s hercem Ashtonem Kutcherem, který ho přivedl k filmu – a dobře udělal. Upozornil na sebe ve filmové adaptaci knihy Oscara Wildea Obraz Doriana Graye, ovšem popularitu mu přinesl seriál Las Vegas, kde hraje detektiva Dannyho McCoye. I jeho zarostlá tvář se evidentně líbí – pravidelně se totiž umisťuje v anketách o nejhezčího muže světa.

Screen_shot_2013-11-13_at_9.28.11

Ashton Kutcher

Tenhle hezounek se proslavil mimo jiné tím, že žil dlouhá léta po boku herecké kolegyně Demi Moore. Už s ní sice nežije, ale herectví na hřebík nepověsil. Momentálně ho můžete vidět ve filmu Jobs, kde hraje hlavní roli. Je to jedna z prvních rolí, kde se (konečně) snaží vymanit z rolí typických fešáků a lamačů dívčích srdcí. Vousy však nemívá tak často, ovšem pro roli představitele Stevea Jobse, zakladatele Applu, si je narůst nechal milerád. A sluší mu!

chris-pine-star-trek-into-darkness-berlin-photocall-chris-pine-1783677058

Chris Pine

Máte ráda seriál Star Trek? Pak jste si nemohla nechat ujít představitele Kirka ve filmové verzi Star Treku – herce Chrise Pinea. Pochází z herecké rodiny, herci jsou rodiče, a dokonce i babička. To by bylo, aby se nestal hercem i on. A navíc s takovým obličejem. Možná si ho ale pamatujete také z filmu Deník princezny, kde si zahrál po boku Anne Hathaway. Když má čas, píše povídky a scénáře. Jak se vám líbí s vousy?

Screen_shot_2013-11-12_at_14.51.42

Jesse Metcalfe

Dívali jste se na pokračování seriálu Dallas? Jesse Metcalfe si tam zahrál syna klaďase Bobbyho Ewinga. Původně měl sice hrát syna ‚záporáka‘ J. R., ale nakonec dostal roli Christophera. A jak říká, zalíbilo se mu hrát hrdinskou, kladnou postavu. Pozornost na sebe ale upoutal už jako zahradník John v seriálu Zoufalé manželky, což mu přineslo další filmové nabídky. Oholený ale vypadá o trošku líp, nebo ne?

BradPittPontiusPilate

Brad Pitt

Téměř padesátník Brad se rozhodně nemusí bát, že by ho jeho mladší herečtí kolegové zastínili. To on je může pořád ještě desetkrát strčit do kapsy, a to nejen hereckým uměním, ale i svým sex-appealem. Zrovna on totiž vypadá skvěle s vousy i bez nich. Vkusně upravené vousy mu dodávají šmrnc a seriózní look.

Johnny-Depp-2013

Johnny Depp

Tak tenhle herec v naší ‚topce‘ sexy vousáčů nesmí chybět! Pirátovi z Karibiku prostě vousy dodávají neuvěřitelné charisma. Je nejenže skvělý herec (Střihoruký Edward, Karlík a továrna na čokoládu, Čokoláda…), ale taky ‚zlobivý kluk‘, který žije tak, jak se mu zachce. Jeho přitažlivost je prý prověřená časem a herec je oblíbený i pro svůj suchý anglický humor a inteligenci. Co můžeme chtít víc?

ben-affleck-batman

Ben Affleck

Pro roli je ochoten udělat cokoli – třeba si nechat narůst vousy. Jako pro film Argo. Jeho oholená tvář vypadá nevinně, s vousy vypadá herec nejen seriózně, ale taky o pár let starší. Což nemusí být nutně na škodu. V současnosti se ale chystá pokračování Batmana, kde si Ben zahraje hlavní roli – ovšem už bez vousů. Ty bude muset shodit.

Tak s kterým z nich byste šla na kávu? Napište nám!

Souvislející články

Zdraví

<span>Tajemství dlouhověkosti: Jak docílit pevného zdraví pomocí jídelníčku z modrých zón?</span>

Tajemství dlouhověkosti: Jak docílit pevného zdraví pomocí jídelníčku z modrých zón?

Zdraví

<span>Plavková sezóna se blíží: Jak posilovat břicho tak, aby se vám skutečně vytvarovalo dle vašich představ?</span>

Plavková sezóna se blíží: Jak posilovat břicho tak, aby se vám skutečně vytvarovalo dle vašich představ?

Zábava

<span>Čtyři dohody: Chcete mít větší radost ze života? Následujte tuto starověkou moudrost </span>

Čtyři dohody: Chcete mít větší radost ze života? Následujte tuto starověkou moudrost

Móda

<span>Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?</span>

Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?