Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

9 beauty pravidel podle seriálu Sex ve městě

I přesto, že jsou to už téměř dvě dekády, co Carrie, Samantha, Miranda a Charlotte dobyly televizní obrazovky, neuvěřitelná nadčasovost seriálu způsobila, že se od nich máme co učit dodnes. Kdyby čtyři kamarádky vyměnily cosmopolitany za zelené fresh džusy a cigarety za iPhony, mohl by se Sex ve městě klidně odehrávat i v dnešním New Yorku. A proto ani dnes není pozdě si představit devět beauty rad, které si můžeme z tohoto přelomového seriálu odnést. Zvlášť, když má dnes herečka Kim Catrall, představitelka Samanthy, narozeniny.

Eliška Vrbová | 21. 08. 2017

1. Nikdy nebudete tak stará, abyste nemohla nosit dva culíky...

2. ...nebo třpytky. Zafungují kdekoliv - ať už na improvizovaném půlnočním rande nebo babyshower v Connecticutu.

3. Nebojte se občas vsadit na divokou kartu. Když Charlotte dokázala své elegantní uhlazené vlasy s čelenkami vyměnit za zvlněné kudrny, můžete zariskovat také!

4. Na nákupy kosmetiky vyrazte s kamarádkami! Nejlépe takovými, jako je Miranda - pak máte jistotu, že po až moc oranžovém odstínu nesáhnete vy, ale právě ona.

5. Nevynechávejte cvičení v posilovně. Kdo ví, možná dokonce potkáte vašeho příštího přítele.

6. Nezapomeňte si do kabelky na večer sbalit i zrcátko a rtěnku pro rychlé úpravy kdykoliv a kdekoliv. Budete mít pocit, že můžete získat kohokoliv - dokonce i pana Božského. (Ano, před Carrie a panem Božským byla Samantha a pan Božský. Tedy, skoro...)

7. Mějte stále skvělou pedikúru. Nikdy nevíte, kdy se objeví někdo jako Buster, kdo vám rád dá padesátiprocentní slevu na krásné sandále z nejnovější kolekce (i když ne tak docela zadarmo).

8. Před tím, než si začnete u svého přítele nechávat věci, ujistěte se, že jste to s ním řádně prodiskutovala. Ušetříte se pak toho trapného momentu, kdy vám vaše "zapomenuté" věci donese zpět v papírové tašce à la pan Božský.

9. Choďte cvičit s kamarádkami. S vidinou následného posezení nad sklenkou cosmopolitanu vám ten čas na józe nebo v posilovně uteče mnohem rychleji.

Souvislející články

Krása

<span>Zapomeňte na žiletku: Hedvábně hladkou pokožku můžete mít i díky efektivnějším metodám</span>

Zapomeňte na žiletku: Hedvábně hladkou pokožku můžete mít i díky efektivnějším metodám

Krása

<span>Líčení podle Francouzek: Naučte se jednoduchá pravidla, díky kterým bude váš make-up neodolatelný</span>

Líčení podle Francouzek: Naučte se jednoduchá pravidla, díky kterým bude váš make-up neodolatelný

Krása

<span>Vlasový trend z roku 2000 je zpět: Vyzkoušíte znovu „pouf hair“?</span>

Vlasový trend z roku 2000 je zpět: Vyzkoušíte znovu „pouf hair“?

Krása

<span>Tipy od redakce Marianne na ty nejkrásnější vůně: Inspirujte se a najděte ideální parfém na jaro a léto 2024</span>

Tipy od redakce Marianne na ty nejkrásnější vůně: Inspirujte se a najděte ideální parfém na jaro a léto 2024