Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Alverde NATURKOSMETIK: dostupná přírodní kosmetika

Kvalitní přírodní kosmetiku nemusíte vyhledávat na trzích nebo objednávat z drahých e-shopů. Už od roku 2002 si můžete v dm drogerii koupit certifikovanou přírodní kosmetiku alverde. Její produktové řady se stále rozrůstají. Znáte tuto značku?

Promotion | 14. 03. 2019

Koupit ji můžete v dm drogeriích po celé České republice nebo na webu dm online shop. Cenově se neliší od konvenčních značek. V širokém sortimentu si můžete vybírat z řady s dekorativní kosmetikou, s produkty pleťové, tělové a vlasové kosmetiky, z řady pro muže a produktů pro naše nejmenší.

alverde NATURKOSMETIK

alverde nabízí přírodní alternativu každého produktu v koupelně, který běžně používáte. Dopřejte si například uklidňující pěnovou koupel, která zanechá vaši pokožku hebkou a nevysušenou. Nabídka je široká! Sprchové gely, tekutá mýdla na ruce, šampony, přírodní deodoranty i jemné hydratační krémy a báze pod oči. A to je jen malý výčet z celé šíře alverde sortimentu.

alverde NATURKOSMETIK dekorativní kosmetika

Vyzdvihnout vaše krásně tvarované rty a zvýraznit oči lze i bez syntetických látek v produktech. V dekorativní řadě přírodní kosmetiky alverde najdete rtěnky, řasenky, make-up, korektor nebo tekuté rozjasňovače podle posledních trendů. To vše můžete vybírat v několika barevných odstínech.

alverde NATURKOSMETIK MEN

Řada pro muže alverde MEN obsahuje sprchové gely, péči o vousy i po holení, pleťový krém, oční krém i produkty na čištění pleti. I muži se o svou pleť chtějí starat, tak proč jim nedopřát přírodní produkty?

Certifikát NaTrue

Značka alverde je privátní značkou dm drogerie a patří mezi nejprodávanější certifikovanou přírodní značku kosmetiky v Německu. Díky certifikátu NaTrue si můžete být jisti, že produkty jsou nejméně ze 75 % přírodní. Neobsahují umělou parfemaci, barviva, konzervanty nebo geneticky modifikované suroviny. NaTrue však nedohlíží pouze na složení. Při žádosti o certifikát se posuzuje i udržitelnost výroby a zpracování obalů.

Kosmetika alverde již má mnoho stálých fanoušků. Vyzkoušejte její blahodárné účinky i vy!