Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Antracit a geometrické vzory jsou trendem podzimu!

Geometrické tvary, čisté linie a moderní prvky definují novou kolekci podzim/zima 2018 značky ARTDECO. Svezte se na vlně minimalismu s námi!

Promotion | 10. 09. 2018

Podzimní kolekce Fall for the new Classic  čerpá inspiraci z geometrických tvarů objevujících se nejen v architektuře, ale i módě. Právě funkční design a čisté linie dávají značce ARTDECO nový a moderní vzhled.

Kombinace antracitu a červených tónů ještě nikdy nebyla tak sexy! Právě touto nevšední kombinací vás nadchne paletka očních stínů s magnetickým posuvným víčkem

dsffsdf
Paletka očních stínů s magnetickým posuvným mechanismem zaručí, že produkt (oční stíny, tvářenka či pudr) zůstane neporušený.
Cena za magnetický box je 299 Kč, oční stíny k dokoupení 149 Kč/kus

Tip: Šest nových lesklých stínů Vás zavede do podzimní nálady: “Pearly terracotta” č. 24A zvýrazní oči okouzlujícím bronzem. Pro výrazné líčení použijte sytě modrou, “Pearly night sky” č. 76. “Pearly chocolate” č. 162 je tmavě hnědá, zatímco “pearly golden olive” č. 180 je olivově zelená se zlatým leskem. Pro klasické líčení zvolte “pearly taupe” č. 195, světle šedohnědou nebo “pearly illusion” č. 256, tmavě šedivou.

fsdgdg
Limitovaná tvářenka Blush Couture, ARTDECO, cena 689 Kč

Tvářenka Blush Couture v limitované edici skrývá tři skvěle padnoucí odstíny s jemným perleťovým efektem. Tím dosáhnete vytoužené výsledku a můžete kombinovat s podle nálady. Neobsahuje parabeny, je neparfemovaná. Je dermatologicky testována a je vhodná na jakýkoliv druh pleti. Pro ideální aplikaci použijte štětec na tvářenky ARTDECO Blusher Brush Premium Quality.

dsggdsgds
Polomatná rtěnka Full Mat Lip Color, cena 299 Kč

Matné rtěnky jsou hitem sezóny! Vysoká pigmentace a jednoduchá roztíratelnost je hlavním benefitem tekuté polomatné rtěnky Full Mat Lip Color. Obsahuje vzácný olej z para ořechů, extrakt z broskví a vosku candelilla, díky kterým budou vaše rty jako v bavlnce.

Tip: Naším favoritem je malinový odstín "Raspberry Lover".

bhfhfh
Lak na nehty Art Couture Nail Lacquer, cena 259 Kč

Brilantní lesk a dlouhá výdrž? To není sen! Laky na nehty Art Couture Nail Lacquer díky patentovaným složkám vypadají na nehtech skvěle i po několika dnech nošení. Vysoce účinný gelový film zajišťuje krátkou dobu schnutí. Délka, šířka a kulatý tvar kartáče z kvalitních vláken Tynex garantuje vysokou přesnost nanášení laku na nehty. Výživné aktivní složky, jako je aminopeptid, pantenol a vitamíny A, C a E, zlepšují strukturu nehtů.

Tip: My jsme se zamilovaly do odstínu 855 Ink Blue

vfgdg
Celou kolekci FALL FOR THE NEW CLASSIC seženete na www.artdecoshop.cz