Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

APLIKACE DNY MARIANNE 2019

Užijte si Dny Marianne s nejlepším průvodcem nákupy v mobilu.

Anonymous | 26. 08. 2019

Po 19 letech už vás důvěrně známe, a moc dobře víme, že někdo raději listuje časopisem a užívá si pečlivé vystřihování kuponů z kuponové knížky, jiní zase nedají dopustit na naši skvělou aplikaci Dny Marianne. Nás osobně baví obojí a chápeme vás, pokud jste na tom stejně – právě listujete časopisem a jste nedočkaví, až si otevřete aplikaci v telefonu. Skvěle si rozumí s iOS i Androidem.

Kuponová knížka je v aplikaci ke stažení za 110 Kč, (za tuto cenu získáte obě kuponové knihy Marianne i Marianne Bydlení). Díky tomu budete mít všechny slevové kupony vždy u sebe.

aplikace DM

Telefony nové generace

Partnerem aplikace je značka Samsung Electronics. To jsou špičkové technologie, prvotřídní design a uživatelsky příjemné ovládání. Zmíněné platí pro produkty mnoha kategorií, ať již jsou to mobilní telefony, tablety, chytré hodinky, ale i televize, ledničky či pračky.

Dny Marianne a Samsung

Využijte jedinečnou nabídku a získejte aktuální modely řady Galaxy S10 a Galaxy A se slevou 20 %. Vyberte si například kompaktní modely Galaxy A20e nebo A40 s bezrámečkovým displejem, které perfektně padnou do každé ruky.

Telefony Galaxy A50 a A70 vás překvapí elegantním designem, čtečkou otisků prstů v displeji a trojitým fotoaparátem s ultraširokoúhlým objektivem, pomocí kterého zachytíte všechny svoje zážitky opravdu na maximum.
Pokud se spokojíte jen s tím nejlepším, pak jsou pro vás tou pravou volbou telefony prémiové řady Galaxy S10. Perfektní design ze skla a kovu, nekonečný Dynamic AMOLED displej, profesionální fotoaparát s umělou inteligencí, unikátní a rychlá ultrazvuková čtečka otisků v displeji a vysoký výkon. To všechno – a ještě mnohem víc – vám přináší revoluční modely Galaxy S10.

samsung

Telefony Galaxy můžete vybírat z řady atraktivních barev. Galaxy S10 v bílé, černé, modré, zelené, žluté. Galaxy S10+ pak i v exkluzivním provedení s černými nebo bílými keramickými zády. Modely řady Galaxy A jsou dostupné v bílé, černé, modré a oranžové barvě.

SOUTĚŽ!

Stáhněte si aplikaci Dny Marianne a můžete se zúčastnit soutěže o telefon Samsung Galaxy A50 Sledujte pozorně dění v aplikaci!

samsung

Pro případné dotazy ohledně aplikace, prosím kontaktujete zákaznickou službu Dny Marianne:

Více informací o aplikaci na: http://dny.marianne.cz/cz/application

Přejeme Vám skvělé Dny Marianne plné výhodných nákupů a zábavy!