Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Autenticita nikdy nevyjde z módy. Seznamte se s @ParisiensInParis

Info ikona
Francouzska

Po autenticitě prahne celý svět. Dokazují to instagramové účty, které zachycují street style očima běžných lidí.

Nga Luongová | 12. 03. 2021

Světové týdny módy procházejí od minulého roku radikální změnou. Účast na přehlídkách není pouze pro exkluzivní hosty, ve first row můžete posedět i vy. Konec tradičních fashion weeků nepředstavuje definitivní konec streetstylových fotografií. Instagramový profil @ParisiensInParis se stal virální během krátké doby a oslovil více než 240 tisíc sledovatelů.

Čím si získal naši pozornost? Správci účtu chodí do soukromých zpráv fotografie Pařížanů a Pařížanek, kteří na ulici vynikají svým stylem, nefalšovaným negligé parisien. Většinou jsou zachyceni zezadu, ze strany nebo s rouškou, takže anonymita tu je více méně zachovaná. Inspirovat se nemusíte pouze od známých tváří, ale klidně od paní, která před pár dny seděla v Tulirejských zahradách.

Podobných profilů se založilo více, do projektu s totožným konceptem se zapojily desítky jiných měst – od New Yorku až po Prahu. Jestli si myslíte, stejně jako já, že Italové jsou velcí mistři nedbalé elegance, budou vás určitě bavit @RomansInRome nebo @MilaneseinMilan. A pokud se stále nemůžete nabažit krásných outfitů (ne)obyčejných lidí, za zmínku stojí profil @messynessychic, který se nese v podobném duchu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu
Zobrazit příspěvek na Instagramu
Zobrazit příspěvek na Instagramu
Zobrazit příspěvek na Instagramu
Mohlo by se vám líbit