Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Barevné léto s Liběnou Rochovou

Nejvýraznější osobnost české módní scény představila limitovanou kolekci pro nadcházející letní sezónu. Je plná barev, kvalitních materiálů a modelů, ve kterých budete chtít prožít celé léto.

Karolína Peřinová | 18. 04. 2018

Liběnu Rochovou nejčastěji vídáme v černé barvě, o to má ale barevnější osobnost. Její láska k barvám byla inspirací pro novou limitovanou kolekci, která vznikla ve spolupráci s textilní výtvarnicí Evou Jandíkovou.

Stěžejním materiálem, jehož motiv se nese celou kolekcí, je kvalitní len z francouzské příze. Ten je pěstován a zpracován českým výrobcem. Doplňuje ho látka z umělého vlákna utkaná ve Švýcarsku.

Není nic lepšího, než se v parných letních dnech obléknout do volných a pohodlných střihů z prodyšných materiálů. V kolekci najdete oversize halenky, šaty, overaly, sukně i kalhoty, a to v tlumených odstínech červené, zelené, modré a žluté. Zajímavé je, jak kolekce pracuje s kontrastem přírodních a umělých materiálů. Modely, jež jsou ušité s pokorného lnu a nepoddajného umělého vlákna, zdobí široký pruh. Objevuje se na kalhotách, šatech i letním kabátě. Nechybí ani atraktivní kabelky a boty.

Jako třešnička na dortu působí exkluzivní modely z látky pošité transparentními flitry.

Lookbook nové kolekce