Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

BEAUTY PORADNA z Instagramu Marianne

Na našem Instagramu jsme pro vás připravili beauty okénko, kde jste se mě mohli zeptat na jakékoliv dotazy ze světa krásy. Některé otázky i odpovědi s vámi budu sdílet i prostřednictvím tohoto článku.

Markéta Vörös | 6. 07. 2020

S čím vám můžeme poradit?

Otázka: Tipy na hydratační krém a krém na oční okolí?

Bude jich víc a začnu u značky Aeos Skincare. Ta splňuje podmínky biodynamického zemědělství a jde až za hranice samotné podstaty organické kosmetiky. 

Hydratační krém má lehkou, nemastnou texturu, obsahuje organické rostlinné extrakty a je ideální na suchou, citlivou a namáhanou pleť. Prodává Líčírna.

fjskjdksljfs

Hydratační bomba Vital Hydra Solution od Dr.Jart je ve formě gelu. Okamžitě dodá pleti hydrataci a obnovuje rovnováhu mikrobiomu. Navíc se dá pořídit i v malé, cestovní verzi! Ze stejné řady je navíc k dostání i oční krém. Prodává Sephora. 

kkků

Jogurtová řada od Korres je prostě bomba! Doporučuji vyzkoušet pleťový krém a masku. Jsou obohacené o pravý řecký jogurt, 3 druhy kyseliny hyaluronové, výtažek z mořských řas a pre- a probiotika. To k udržení mikrobiomu leti v rovnováze.

skdskflůsk

Za mě jeden z nejlepších očních krému je slaměnkový od L'Occitane. Je ultra lehký, okamžitě se vstřebává, působí proti otokům a vyhlazuje jemné linky. 

jkjkj

A poslední... ufff... je tohle hydratační kombo (pleťový a oční krém) s kyselinou hyaluronovou od Sephora. Řada obsahuje minimálně 96% ingrediencí přírodního původu, obaly jsou vyrobené z nevyužitých částí cukrové třtiny a textura je přímo ideální na léto. Prodává Sephora

kkkůkj
Otázka: Poradíte mi co dělat, aby se mi nerozmazávaly oční linky?

Doporučuji vsadit na kvalitní, voděodolné linky. Moji favorité jsou třeba ikonické linky v kelímku od Bobbi Brown. Ty jsou jistotou, jen k nim potřebujete pořídit štětec. Mimochodem, věděli jste, že Bobbi Brown byla úplně první, kdo s linkami tohoto typu přišel na trh? Prodává Douglas

 

sdjksalkjdklasjd

Nedám také dopustit na linky ve fixe od Hourglass. Jednoduše se nanáší a vydrží opravdu celý den. 

kkllkl

Pokud máte své oblíbené linky, kterých se nechcete vzdát, vsaďte na bázi pod stíny od Fenty Beauty a to i v případě, že stíny nehodláte nanášet. Víčko se nebude během dne mastit a linky zůstanou na místě. Značky Fenty Beauty a Hourglass prodává Sephora.

hjhhkj
Otázka: Ako pozastavit vrasky prirodzenie (nie botox)?

Vyzkoušejte třeba hi-tech kosmetické přístroje, jako je tento od Nu Face. Pracuje na bázi mikroproudu, který v kůži stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu.

kjdssldklasj

Vyzkoušet můžete i liftingové masáže zpevňující obličejové svaly a kontury. Nabízí je třeba The Face Concept. 

Tak zase příště, sledujte náš Instagram a ptejte se také!