Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Beauty tip zpěváka Pharrella Williamse? Exfoliace!

Kosmetický tip od muže jste asi nečekaly, ale řekněte, vypadá Pharrell Williams (46) na svůj věk? Asi si od něj přeci jen necháme poradit!

Markéta Vörös | 21. 10. 2019

Autor světových megahitů Happy, Lemon nebo Freedom vypadá, že doopravdy nestárne. Stačí se podívat na jeho fotky z posledních let a máte pocit, že objevil elixír mládí.

dslakdklakd

Na jeho kosmetickou rutinu se tedy zeptala redaktorka CBS, Gayle King, během show This Morning. Co Pharrell odpověděl? Určitou roli hrají geny, ale nemyslete si, že se o sebe nestará, právě naopak! Pharrell v žádném případě nepodceňuje pravidelnou exfoliaci, doslova řekl "You have to exfoliate like a crazy man".

Pokud nám tedy k tomu, abychom zastavily čas, postačí exfoliace, jdeme do toho! Tohle jsou naši favorité... zajímalo by nás, jaký peeling asi tak má doma hudební hvězda... 

fdlsjfdkjs
Zleva: Exfoliační odličovací přípravek Regenerating Cleanser, Tata Harper, 125ml, 2210 Kč, Ingredients; Zjemňující peeling na obličej, Dr. Barbara Sturm, 100ml, 1430 Kč, FAnn Beauty Atelier; Čisticí rýžový peeling pro smíšenou pleť, Nivea, 75ml, 180 Kč