Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Bez toho pravého to prostě nepůjde!

Najít správného kadeřníka je skoro stejně těžké jako najít ženicha. Pokud vám nesedne, jděte o salon dál. Až ho ale najdete, tak se ho jen tak nepusťte. A jak byste spolu měli postupovat před vaším svatebním dnem?

Promotion | 26. 02. 2018

DEN D - 2 MĚSÍCE

Bez zkoušky účesu to nejde. Vás kadeřník musí chápat vaše požadavky a být ochoten s vámi strávit čas nad hledáním toho „správného“ svatebního účesu. Každá nevěsta má jiný vkus, proto je ideální, když s sebou přinesete na ukázku nějaké obrázky. Také je zapotřebí vědět, jaké budete mít šaty a make-up, protože podle toho se účes dál odvíjí a nesmí se zapomínat ani na kytici. Vše musí být v dokonalé symbióze.

Jestliže si vlasy barvíte, tak je dobré se domluvit s kadeřníkem, zda budete barvit zároveň se zkouškou – to abyste věděla, jak bude vše jako celek vypadat. Ve specializovaných kadeřnických salonech, jakou jsou například Salon Expert, se o vlasy během barvení zároveň pečuje a to díky speciálním profesionálním přípravkům, jako Smartbondu či Powermix. Vlasy jsou mnohem více lesklé a lépe se upravují.

Kadeřník vám může doporučit následnou péči Powermix shot, která umožňuje ozdravovat vlasy i z pohodlí domova. Tu vybere přesně na míru vašich vlasů a jejich potřeb, takže výsledek bude fantastický.

jfgjg
IMAXTree/Atelier Eme

 

DEN D - 10 DNÍ

Je zapotřebí udělat finální barvu vlasů a k tomu i kúru, podle doporučení kadeřníka. Barva se do dne svatby pěkně ustálí a „sedne si“. Pokud si stále nejste stoprocentně jistá účesem, měla by proběhnout ještě jednou zkouška. Je to váš den a vy se musíte cítit co nejlépe.

Vždy je dobré zkoušky dokumentovat, aby se ve svatební den nezapomnělo na žádný detail.

gfdgdh
IMAXTree/Nicole

 

DEN D – 3 DNY

Aplikujte výživnou masku nebo kúru na vlasy, kterou docílíte toho, že vaše vlasy budou v „den D“ krásně hedvábné. Skvělý je Powermix shot, který si smícháte s jakoukoli maskou na vlasy ze SERIE EXPERT. Následně volíte ze čtyř shotů: Pro rozzáření barvy barvených vlasů, regeneraci poškozených vlasů, výživu suchých vlasů anebo pro dokonalé uhlazení. Nechte si s výběrem pomoct od experta.

DEN D - 1 DEN

Jak je to vlastně s mytím vlasů? Myje se v den svatby anebo večer před?

Teorií existuje několik, ale pro vás bude směrodatné doporučení kadeřníka. Ten vaše vlasy zná a ví, jak se s nimi bude na daném účesu nejlépe pracovat. Tak se nezapomeňte poradit.

DEN D!

A už stačí jen úsměv na tváři a užít si svatební den!

VDGDGD
Getty Images