Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Božské vlasy během vteřiny

Každodenní stres a uspěchaný životní styl se může negativně projevit nejen na naší pleti, ale i na vlasech. Vyzkoušejte novinku, která šetří drahocenný čas a výsledky v podobě krásných, zdravých vlasů se projeví už po několika použití.

Promotion | 29. 07. 2019

Ač je známé, že se my ženy rády rozmazlujeme, s péčí o vlasy to rozhodně nepřeháníme. Spoléháme se maximálně na vyživující kůru, kterou nám dopřeje kadeřník při návštěvě salonu dvakrát do roka (v tom lepším případě), ale naše domácí péče je téměř nulová. Není divu, že se následně potýkáme se suchými, poničenými a matnými vlasy. Běžné kondicionéry sice nabízí rychlou a pohodlnou péči pro každý den, ale nedodávají vlasům tu správnou péči, kterou by si zasloužily. To dokáží masky, které vlasy hloubkově vyživují a regenerují, ale jejich působení vyžaduje více času. A kdo ho má v dnešní době nazbyt, že?

L’Oréal Paris vytvořil novou řadu, která spojuje to nejlepší z kondicionéru a masky v nové technologii. Seznamte se s Elseve Rapid Reviver – intenzivním balzámem, který zachrání vaše vlasy a ušetří vám čas…protože každá sekunda se počítá!

ckjksjf
Nová vlasová řada Elseve Rapid Reviver

Nová řada obsahuje tři balzámy: Total Repair 5 pro poškozené vlasy, Extraordinary Oil pro suché vlasy a Color-Vive pro barvené vlasy poskytuje vlasům dvakrát více péče než běžný kondicionér. Okamžitě proniká do vlasového vlákna, vyživuje a posiluje ho, bez nutnosti smývání.

ckdjkfskf
Dokonalá textura, kterou si vaše vlasy zamilují!

Vlasy tak dostanou svou denní dávku výživy, jsou neuvěřitelně jemné, lesklé a nadýchané, bez jakéhokoliv zatížení.

Každý Rapid Reviver je obohacen o pečující sérum, tvořené aminokyselinou pro rychlé splynutí s vlasem a dalšími ingrediencemi, zacílenými na konkrétní vlasový problém: poškozené, suché nebo barvené vlasy.

Vyzkoušejte je na vlastní „kůži“ a užijte si (nejen) léto s krásnými, zdravými vlasy.