Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

Březnová Marianne je tu!

Info ikona
Březnová Marianne

Jaro je za dveřmi! Nadšení a radost z nové sezony se prolíná celým číslem. Těšíme se nejen na to, až odložíme zimní kabáty a vyzkoušíme jarní trendy! Co se v nové Marianne s vlasovou kosmetikou Syoss dočtete?

Karolína Peřinová | 18. 02. 2021

Kromě velkého módního průvodce, který vás zasvětí, jak slušivě nosit jarní trendy v podobě nadčasového trenčkotu nebo nesmrtelné černobílé kombinace se v březnové Marianne dozvíte, kam pro kvalitní kousky od zlatých českých ručiček.

Taky se nemůžete dočkat rozkvetlých stromů a voňavých luk? Na to si ještě chvíli počkáme, ale díky několika květinovým vůním si čekání můžeme zpříjemnit. Tipy na ně připravila kosmetická redaktorka Markéta Vörös. Z nadcházejícího jara budou méně nadšeni alergici. Pro ty máme ale dobrou zprávu, věděli jste, že se dá alergie léčit i trochu jinak? Zeptali jsme se doktorů, kteří mají vynikající výsledky s alternativními metodami.

V novém vydání nechybí ani rozhovory. Z obálky můžete tušit, že vás do svého života nechá nahlédnout spisovatelka Radka Třeštíková, těšit se můžete i na povídání s herečkami Klárou Issovou a Gabrielou Míčovou. Naučíme vás říkat ne, dozvíte se, jak se za poslední rok změnila práce i to, co dělat, když máte náladu pod psa. Věnujeme se také tabu tématu - jaké to je, když má rodič mezi dětmi svého oblíbence?

Společně s březnovým číslem získáte i jeden ze šesti vlasových produktů kosmetiky Syoss. Časopis si můžete objednat až domů do schránky s poštovným zdarma zde.

Radka Třeštíková: Jsem na sebe až otravně přísná

Učím se trpělivosti, u mě je trpělivost opravdu od slova trpět. Jestli já něco nesnáším, tak čekání.“ Se spisovatelkou Radkou Třeštíkovou o krvi, co není voda, právničkách, na které svět zapomněl, a síle sebrat odvahu něco změnit.

Info ikona
Radka Třeštíková

Tabu otázka: Jaké své dítě máte radši?

Tohle téma je citlivé. Vzbuzuje pocity, které si málokdo připustí sám před sebou, natož aby o nich mluvil nahlas. A přitom se nás pravděpodobně týkají mnohem víc, než si myslíme. Jaké to je, když má rodič mezi dětmi svého oblíbence?

Info ikona
Tabu otázka

Léčba alergií: Jiný přístup

S alergiemi nejrůznějšího druhu se obvykle naučíme žít. Pokud jste alergik, za ty roky zkrátka víte, jak nepříjemné příznaky alespoň na chvíli potlačit. Jenže co když vám nedělají běžně předepisovaná antihistaminika tak úplně dobře? Naštěstí existují i jiné možnosti. Zeptali jsme se doktorů, kteří mají vynikající výsledky s alternativními metodami – čínskou medicínou a homeopatiky. Jak může netradiční přístup pomoci vám?

Info ikona
Alergie

Gabriela Míčová: Jsem cholerický introvert

„Dítě nemáme, prostě se to nepodařilo. Tyhle věci se nedají ovlivnit. Teď už to beru tak, že to tak mělo být.“ Jako koronerka je Gabriela Míčová v seriálu Specialisté naprosto přesvědčivá. Možná i proto, že kdysi vystudovala zdrávku. Aktuálně má ale v natáčení pauzu. Jak zvládá proměnu v „housewife“?

Info ikona
Gabriela Míčová

To přece (ne)zvládnu: Umění říkat ne

Máme za sebou rok, který řadě z nás chtě nechtě srovnal priority a přiměl nás konečně zpomalit. Někdo se v tom našel méně, někdo víc, Klára Jindrová se studem přiznává, že jí uplynulých dvanáct měsíců víc dalo než vzalo. Po mnoha letech si konečně dokázala srovnat svůj denní režim.

Info ikona
Umění říkat ne