Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Březnový tip: Ty nejlepší produkty podle beauty redaktorky!

Někdy je těžké se zorientovat ve velkém množství kosmetických produktů a značek. Výběr kosmetické redaktorky vám určitě pomůže!

Markéta Vörös | 23. 03. 2018

Maska na obličej

Jsem maskový fanatik a obzvlášť miluji ty jednorázové, sheetové. Nemohla jsem se tedy dočkat nové gelové masky od Lancôme - Génifique Hydrogel Melting Mask, která obsahuje stejné množství bifidových extraktů, jako celá lahvička ikonického séra Advanced Génifique! Když jsem ji po třiceti minutách sundala, moje pleť zaplesala blahem. Výsledek by se dal přirovnat k dvouhodinovému ošetření v salonu. Rozhodně stojí za investici!

dskjalkfks
Balení 4 kusů 1280 Kč (zakoupíte v síti luxusních parfumerií)

Výrazné rty

Zbožňuji rtěnky snad ve všech odstínech - růžové, červené, oranžové i tmavé vínové. Proto abych se ke každé jednotlivé vrátila, musí splňovat tři důležitá kritéria: vydržet na rtech několik hodin, nevysušovat a nerozpíjet se všude okolo. Teď jsem se zakoukala do tekutých rteněk Giorgio Armani Lip Maestro z kolekce Lip Vibes, které mají tak lehkou texturu, že ji na rtech ani neucítíte a navíc skvěle drží. 

sdjfslflkf
Cena za kus 1000 Kč

Péče o nohy

Firmu Birkenstock možná znáte, specializují se na výrobu zdravotnické obuvy. To ale není vše! Začali vyrábět skvělou přírodní a čistou kosmetiku, která vás rozhodně nadchne. Já si nemůžu vynachválit krém na nohy Moisturizing Foot Balm, který se stal nedílnou součástí krémů nacházející se na mém toaletním stolku. Vyživuje, zjemňuje, krásně voní... a je prostě boží!

dsfjslfkls
Balení 75ml zakoupíte za cenu 519 Kč na oficiálních stránkách

Vůně

Dlouho trvalo, než jsem našla parfém, který mi bude sedět. Ale povedlo se. Zcela mě uchvátila vůně, která je inspirovaná bohémskými šedesátými léty - Byredo Velvet Haze. Hlavní roli v ní hraje kokosová voda v kombinaci s kakaem, pačuli a pižmem. Nechte se unášet na vlně hippies!

sdjsldjfsldk
Cena za 50ml je 2700 Kč (zakoupíte v Ingredients Store)