Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Buďte nablízku přírodě s novou kolekcí Apart

Blížící se konec léta není důvod k tomu vzdát se chvilek odpočinku a úžasných výletů do přírody, které nám přinášejí vytoužený klid a rovnováhu – právě o tom je i nová kampaň Apartu, která představuje ty nejžhavější novinky ze světa šperků pro letošní podzim.

Promotion | 21. 09. 2020

Udělejte si čas pro sebe, načerpejte energii a najděte svoji vnitřní harmonii. Na to se zaměřila i hlavní postava celé této kampaně – modelka Kasia Szklarczyk, která se obklopila příjemnými místy a krásnou přírodou. Na okamžik unikla z městského shonu a našla relaxaci uprostřed uklidňující krajiny daleko od civilizace. Výsledná stylizace modelky je vždy okouzlující, protože spojuje boho styl s nenáročnou elegancí. Nejdůležitějším prvkem celé kampaně jsou samozřejmě šperky Apart, které skvěle zapadají do celého konceptu a podtrhují ženskou krásu.

A jaké trendy mezi šperky budou tuto sezónu převládat?

Na prvním místě budou bezpochyby zlaté náhrdelníky, filigránové prsteny a náramky. Nesmí však chybět ani nádherné perly zasazené do klasických i moderních stříbrných či zlacených doplňků.

Oblíbeným motivem budou bezesporu také kruhy, které jsou často spojovány s dalšími dekorativními detaily a zdobí náušnice, náramky i náhrdelníky.

Kolekce Colors of Life připravila zlaté náhrdelníky s přívěskem ve tvaru spínacího špendlíku a barevnými kubickými zirkony, se kterými budete vypadat naprosto originálně.

Prolamované zlaté šperky z kolekce Simple nebo Magic Moments jsou ideální volbou pro slunečné podzimní dny.

A v neposlední řadě je důležité zmínit kolekci Colours, která Vás okouzlí spoustou třpytivých kamínků v nejrůznějších pastelových barvách, které se objevují nejen na náhrdelnících a náušnicích.

Podzimní kampaň značky Apart se opět zaměřuje na kreativitu žen a povzbuzuje je, aby volně kombinovaly jednotlivé šperky a vytvářely tak výjimečné kompozice. Zdůrazňuje, že úkolem šperků je doplnit ženskou přirozenost, krásu a vyzdvihnout jejich osobnost a individualitu.

Apart

Podzimní kolekce Apart