Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Buďte oslnivá jako Julia Roberts!

Zveme vás do světa výjimečné vůně, jejíž tváří je výjimečná žena. Vyzkoušejte s námi novou vůni Lancôme La vie est belle L’Éclat Eau de Toilette!

Promotion | 19. 03. 2018

Sofistikovaná vůně ukrytá v luxusním křišťálovém flakónu plném světla. To je jedno z tajemství zářivé Julie Roberts, která nás nepřestává okouzlovat svou krásou a veselou osobností. Usměvavá herečka je tváří parfému Lancôme La vie est belle již pět let. Nejnovější verze této vůně - L’Éclat Eau de Toilette - můžete nyní vyzkoušet i vy. Nejdříve vám ale prozradíme proč! 

VYZKOUŠEJTE s Marianne Lancôme La vie est belle L’Éclat - Stačí se registrovat ZDE a za několik dní obdržíte vzorek této vůně.

la vie est belle

Jak voní světlo

Mimořádně svěží vůně bude pokoušet každého, kdo k ní přivoní. Tři francouzští mistři parfumérie, Olivier Polge, Dominique Ropion a Anne Flipo, vytvořili z 63 jemných ingrediencí fantastickou souhru vůní.

la vie est belle

Tu centrální tvoří pomerančový květ, arabský jasmín a esence z bergamotky. Vše doplňují jemné citrusové tóny, santalové dřevo a vanilka - dokonalá souhra ingrediencí v tomto velmi elegantním parfému, který vyjadřuje, jak krásný je život. 

Parfém jako šperk

Svého parfému se přes den dotýkáme několikrát a při jeho použití se chceme cítit výjimečně. Vzít do ruky vůni La vie est belle L’Éclat Eau de Toilette je jako uchopit samo světlo. 221 křišťálových faset, ze kterých byl flakón vytvořen, zachycují světelné paprsky jedinečným způsobem a vykouzlí úsměv nejen na tváři Julii Roberts, ale i na té vaší. Není náhoda, že nejlepší francouzští skláři navrhli tvar flakónu tak, aby připomínal rozzářený úsměv. 

Proč právě Julia

“Jediná osoba, která by mohla ztělesňovat tento druh rozradostnění a která se může stát všemi ženami v jediný okamžik - v jejich čestnosti, pravdě a rozmanitosti - je Julia Roberts,” řekl o slavné herečce prezident Lancôme International. 

Naše oblíbená “Pretty Woman” sama prozradila, že je pro ni důležité nosit vůni, která jí umožní cítit se sebejistě. A nadšená je také z jejího obalu. “Flakón je překrásný. Myslím že v dnešní době, kdy je vše označené značkami a nápisy, je osvěžující, že na této lahvičce není nic napsané,” svěřila se nadšeně Julia Roberts.

VYZKOUŠEJTE s Marianne Lancôme La vie est belle L’Éclat

Stačí se registrovat ZDE a za několik dní obdržíte vzorek této vůně. My v redakci jsme jí naprosto propadly a doufáme, že rozzáří i váš úsměv.