Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Buďte sama sebou ve stylových botách Kazar

Jarní počasí se už pomalu hlásí o slovo, a to znamená, že je nejvyšší čas na to si pořídit nové boty. Značka Kazar přichází s kolekcí na jaro a léto plnou barevných a stylových lodiček, sandálků či mokasín.

Promotion | 14. 03. 2019

Lodičky na širokém i úzkém podpatku, páskové sandálky i pohodlné mokasíny, polobotky a tenisky, to vše najdete v nové kolekci obuvi značky Kazar na jaro a léto. Celá kolekce se nese v duchu motta "Be proud, be yourself.", tedy "Buďte hrdá a sama sebou."  Kvalitní kožené boty na vysokém podpatku a stylové kabelky vám totiž rozhodně dodají tu správnou dávku sebevědomí. 

Jarní kolekce je nejen pestrobarevná, ale také plná nejrůznějších stylů a motivů. Nechybí aktuálně velmi populární hadí potisk v minimalistickém matném provedení, etno motivy, jako jsou například detaily z uzlů, a spoustu dalších odkazů na aktuální módní trendy ulice.

 

Kazar se při vytváření nejnovější kolekce inspiroval uměním, a dokonce i graffiti. Proto se také v kolekci nachází produkty evokující akvarely s potiskem v sytých barvách. Samozřejmě nesmíme zapomenout na odstíny béžové, které jsou must-have letošního jara. Takové boty vypadají nejlépe k jednoduše střiženému oblečení.

Pokud máte raději výraznější barvy, zalíbí se vám lodičky v sytě oranžové, slunečné žluté nebo elegantní vínové. Těmi se vám podaří rozzářit každý sebejednodušší outfit. Ať už se chystáte do kanceláře, na večírek nebo na pobíhání po městě, v jarní kolekci Kazaru si vyberete obuv na všechny příležitosti.

Nejnovější kolekci bot a kabelek Kazar si můžete prohlédnout níže v galerii. Obuv a kabelky na jaro a léto zakoupíte v prodejně v Centru Chodov a také na www.kazar.com.

Prohlédněte si nejnovější kolekci Kazar