Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Téma Marianne

Buďte V pokojíčku jako doma!

Znáte obchod s interiérovými doplňky V pokojíčku? Ne? Tak je načase se s ním seznámit! Poslední květnový víkend zde totiž probíhá jedinečná akce, na které zakoupíte i autorské šperky.

Redakce Marianne | 11. 05. 2013

Ze sortimentu showroomu V pokojíčku vás určitě okouzlí nástěnné samolepky a vtipné stolky. Zamilovali jsme si také jejich světýlka štěstí, která můžete vidět na úvodní fotografii. A v jejich přípdě opravdu věříme, že naplní, co slibují! Navíc umějí přenést atmosféru rozsvíceného vánočního stromku, aniž by vás na jaře či v létě měli známí za blázny…

b488162

V pátek 24. května a v sobotu 25. května se zde navíc koná pop-up shop autorských šperků Lenky Poláčkové. Ta svoji řadu pojmenovala Le Petit Délice a spojuje v ní současné trendy za velmi sympatické ceny. Lenčinou oblíbenou značkou doplňků je Zoe & Morgan a tato inspirace je na její tvorbě znát. Stále si však uchovává svoji originalitu a jedinečnost.

Lenka již několik let úspěšně pracuje jako stylistka a jejím šperkům na barevných nitkách, kterých se na jedné ruce nosí hned několik, podlehli snad všichni v módní branži. Autorka vše vyrábí ručně a používá k tomu luxusní komponenty z celého světa, které jsou postříbřené, pozlacené nebo z perleti. To vše doplňuje veselými barevnými korálky. Některé šperky dokonce ozvláštňuje retrokousky, které našla v babiččině skříni. Tyto náramky přátelství a lásky by prostě neměly ve vašem šatníku chybět. Jistě jimi také uděláte radost své blízké kamarádce.

b929296

Takže jestli vás baví netradiční šperky a vtipné bytové doplňky, jednoznačně musíte zajít do Pokojíčku. Kromě Le Petit Délice se můžete těšit také na designové kousky v podobě tapet, dekorací, světel, textilu a vonných svíček. Prostor bude vyzdoben papírovými dekoracemi od Fun Flowers Decoration a vy se budete moci při jejich nákupu občerstvit novým drinkem Staropramen Cool Cidermix a ochutnat dortíky od Cupcake Wonderland.

Pop-up shop Le Petit Délice a V pokojíčku

24. až 25. květen 2013 od 11 do 20 hodin

Drtinova 26, Praha 5

www.vpokojicku.cz

www.facebook.com/lepetitdelice.cz

b980747

Buďte V pokojíčku jako doma!