Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

Červencová Marianne vás letně naladí

V červenci si budeme užívat a vy můžete s námi.

Anonymous | 22. 06. 2017

Přivítejte léto s novou Marianne! Čekají na vás nejen rozhovory a zajímavá témata, ale také trendy a tipy, které musíte toto léto vyzkoušet.

Vydělám dost. Ale na rozdíl od svých vrstevníků dělám na své kariéře od čtyř let,” říká naše nejlepší golfistka Klára Spilková, jejíž letošní vítězství na prestižním turnaji je vůbec největším úspěchem českého golfu. Hvězda červencové Marianne o životě na greenu i mimo něj. 

Však on se změní! Ve stejnojmeném článku zjistíte, zda je možné, aby se partner změnil a jak poznat, že žijete ve vztahovém stereotipu. 

“Mám jediný cíl děti vůbec nevychovávat, protože tím můžu jenom všechno zkazit,” říká herečka Lucie Zedníčková. V červencové Marianne vám ještě prozradí, jak si na všechno musela přijít sama,  proč se rozhodla pro hraní a jestli jí ke kariéře pomohla protekce. 

Jak žijí čeští asexuálové? Jak vnímají sami sebe a svět plný sexu? A jaký je vztah dvou asexuálů? Odpověď na tyto a další otázky o této specifické menšině najdete v článku Sex? Děkuji, nechci.

Nikdy prý nechtěl být hercem, tvrdí hvězda seriálu Rapl, Hynek Čermák. S půvabnou Veronikou Mackovou tvoří zatraceně sexy pár a v červencové Marianne vás nechají nahlédnout do svého soukromí.  

Letní móda je plná květin a hlavně výšivek, které jsou hitem tohoto roku. Vybrali jsme pro vás ty nejkrásnější letní šaty a poradíme vám, jaké plavky jsou pro vás ty pravé.  

Když už je řeč o plavkách, nestihly jste do nich letos zhubnout podle svých představ? Prozradíme vám, jak z vás správná letní kosmetika udělá hvězdu pláže. 

Nechybí ani Zápisky manželky, matky a macechy tentokrát na téma Temná strana prázdnin. Představíme Chorvatsko pro pokročilé a léto u vody strávíme s Terezou v kuchyni a jejími skvělými recepty.  

V červencové Marianne toho na vás čeká ještě mnohem víc. Nalaďte se s námi na prázdninovou vlnu. Léto může začít! 


SOUTĚŽTE V LÉTĚ S MARIANNE A VYHRAJTE KAŽDÝ TÝDEN SKVĚLÉ CENY! 

Více na: SOUTĚŽ: Letní inspirace

Červencová Marianne