Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

Červnová Marianne právě v prodeji!

Červnová Marianne je v duchu nových začátků a spokojenosti v každém věku. Nikdy není pozdě začít znova a nikdy není pozdě hledat spokojený život.

Anonymous | 25. 05. 2017

Stejně jako odvážní lidé v článku Moje druhá kariéra, kteří ve středním věku vyměnili vysoké korporátní posty za práci, která jim přináší radost. 

Legendy Národního divadla, Iva Janžurová, Jana Preissová, Taťjana Medvecká, Johanna Tesařová a Eva Salzmannová nedávají rozhovory na potkání. Pro Marianne však udělaly výjimku, a vy si tak můžete přečíst upřímnou výpověď o jejich mužích, dětech, domácnosti a každodenním souboji křehkosti a síly.

Nevím, jestli muže zajímám jen kvůli tomu, jak vypadám, nebo kvůli tomu, jaká je ta Katka vevnitř,” říká modelka Kateřina Sokolová. O mužích, práci a hlavně o tom, jak jí bratrův autismus obrátil život vzhůru nohama, se dočtete v nové Marianne.  

Odhalíte také Přísně tajné soukromí herce Romana Zacha a dozvíte se, zda ve vztazích náhodou neopakujete chyby svých rodičů

Redakce Marianne přijala pozvání od Terezy Willougby na Brunch na konci sezony. Ukážeme vám, jak to vypadá, když vám do bytu vtrhne šest hladových redaktorek a Tereza prozradí tipy na perfektní snídaňové dobroty. 

Nechybí ani móda, s kterou perfektně přivítáte léto. Poradíme vám, jak nosit romantické volány a s naší kosmetickou redaktorkou se vypravíte za krásou do Indie

červen

 


           VYFOŤTE NA INSTAGRAM, JAK ČTETE SVOU MARIANNE A PŘIDEJTE                                                                 #MOJEMARIANNE! 

                   Vaše fotografie zveřejníme na našem instagramovém profilu!


 

Tváře červnové Marianne