Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Marianne bydlení

Červnové Marianne Bydlení je na stáncích

Léto se pomalu blíží, a tak se na něj pojďme s předstihem připravit! Těšte se na skvělé tipy na venkovní stínění, hostinu v přírodě nebo zařízení balkonu. Ukážeme vám na proměnu obýváku s kuchyní a také chodby, do které se vešla i dětská herna. A pozor! Máme pro vás soutěž o myčku nádobí!

Zuzana Veselá | 11. 05. 2017

V rubrice Nejlepší nákupy představíme nezbytnosti pro dokonalý letní piknik, osvětlení zahrady či terasy a představíme ty nejzajímavější trendy pro letošní rok z milánského Designweeku, který se uskutečnil v dubnu.

Na návštěvu vás pozveme do bytu v novostavbě maminky naší designérky Jany Vařechové Holoubkové, kterému teď vládnou květiny ve všech podobách a kde se podařilo harmonicky zkombinovat starožitný nábytek s tím moderním. Dále zavítáme bujně rozkvetlé zahrady dvou šikovných keramiků v Hluboké nad Vltavou a do stylového venkovského hotýlku na pobřeží největšího švédského ostrova Gotland.

V první proměně se tentokrát těšte na obývák s kuchyní ve starším rodinném domku, který se díky  designérce Jance Murínové proměnil v moderní oázu, kde každý člen rodiny má svůj vlastní prostor. Druhá proměna patří designérce Pavle Kirschner, která zase pomohla s dříve temnou vstupní halou. Teď září barvami a navíc slouží i jako herna pro děti.

Máte kreativního ducha? Zkušené blogerky vám prozradí jednoduché návody na zajímavé doplňky, kterými zkrášlíte svůj domov. Poradíme, jak si pomocí moodboardu (designérské nástěnky) svépomocí zařídit balkón či terasu a pomůžeme s výběrem dveří, které padnou každému pokoji nejenom po funkční, ale i estetické stránce.

V červnovém čísle jsme pro vás nachystali také tvořivou soutěž o myčku nádobí od značky Gorenje v hodnotě 19 900 Kč!

Přejeme krásný měsíc

Související články

Lidé a místa

<span>Našli jsme 10 inspirativních miniaturních kanceláří, které si jejich majitelé postavili přímo na zahradě</span>

Našli jsme 10 inspirativních miniaturních kanceláří, které si jejich majitelé postavili přímo na zahradě

Byt

<span>Rodinný byt v domě ze čtyřicátých let překvapí i nadchne</span>

Rodinný byt v domě ze čtyřicátých let překvapí i nadchne

Byt

<span>Nájemní byt prošel fantasickou proměnou: Výrazné syté barvy v duchu české trikolóry se staly hlavním prvkem interiéru v centru Prahy</span>

Nájemní byt prošel fantasickou proměnou: Výrazné syté barvy v duchu české trikolóry se staly hlavním prvkem interiéru v centru Prahy

Proměny

<span>Proměna nepraktické terasy v kouzelné letní posezení s přímořskou atmosféru</span>

Proměna nepraktické terasy v kouzelné letní posezení s přímořskou atmosféru