Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

Červnový Venkov & styl je právě v prodeji

Nastává čas, kdy se rodí mláďata, rozkvétají louky a přichází léto. Užijte si jedny z nejdelších dnů v roce ve společnosti časopisu Venkov & styl.

Eva Všetíčková | 24. 05. 2019

Zavedeme vás do moderního venkovského domu se středomořským nádechem. Vzdušný obytný prostor je tu zalitý světlem. Kamenné zdi a olivovníky na dvoře ve vás ihned vyvolají pocit, že někde v dáli musí šumět moře.

Vedeni stopami poctivého řemesla jsme zajeli za Milanem Bartošem a Jaroslavem Pluchou. Jsou posledními, kdo u nás dokážou opravit historická "razítka" na modrotisk nebo vyrobit nové formy.

V článku Malované nití a jehlou jsme nahlédli do dlouhé historie výšivek. Zároveň vám přinášíme možnost naučit se krok za krokem jednotlivé stehy a vyšít si nádherný kolotoč barevných květin a listů.

Potěšíme milovníky pnoucích růží, které svojí záplavou voňavých květů umějí zkrášlit jakýkoli kout zahrady. Zjistíte také, jak fascinující je život v mraveništi. A pozveme vás na návštěvu Luhačovic, které dodnes neztratily příjemnou atmosféru galatních časů našich prababiček.

Červnový Venkov & styl nabízí ještě mnohem víc. Užijte si v jeho společnosti vaření, čtení i pohodovou relaxaci.