Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Cestování

Cestujte a vydělávejte! Americká společnost zaplatí člověku, který projede národní parky

Žádný budíček, pracovní doba ani otravný šéf. Naopak volnost, cestování, zajímavé finanční ohodnocení a příjemné ubytování. Zní to jako sen? Americký pivovar Michelob vám tento sen splní. Stačí, když se přihlásíte do vypsaného výběrového řízení a prokážete, že jste tou nejpovolanější osobou.

Najít si práci, ve které máte skvělý kolektiv, zajímavou pracovní náplň a volnou pracovní dobu není jednoduché. Obzvláště pro někoho, kdo zbožňuje volnost a svobodu. A právě takového člověka hledá americká značka piva Michelob, která se rozhodla vypsat výběrové řízení na pozici Chief Exploration Officer. Nečekejte žádné složité zadání, popis práce je poměrně jednoduchý. Půl roku budete cestovat po pěti vybraných amerických národních parcích, ve kterých nafotíte obsah pro sociální sítě Michelob. Jdete do toho?

Benefity jedna báseň 

Společnost Michelob na této pozici rozhodně nešetří, ba naopak slibuje poměrně slušné benefity. Chief Exploration Officer se může těšit nejen na finanční obnos v hodnotě 50 000 dolarů, ale také na plně vybavenou obytnou dodávku, ve které nechybí ani koupelna se sprchou. Peníze na benzin jsou samozřejmostí a stejně tak je samozřejmé, že v obytné dodávce bude dostatek chmeleného nápoje. A jaký je plán cesty? Už teď je jasné, že se nový zaměstnanec nebude nudit. Itinerář zahrnuje nejkrásnější americké národní parky od Yosemite, Sequoia a Joshua Tree v Kalifornii, Big Bend v Texasu až po Saguaro v Arizoně.

Info ikona
Cestování

Práce pro estéta

Vyfotit zajímavý obsah pro sociální sítě není hračka, proto je důležité, abyste při pohovoru prokázali, že se na sociálních sítích cítíte jako ryba ve vodě. Zároveň společnost vyžaduje, aby vám bylo nejméně 21 let a disponovali jste americkým řidičským průkazem. Stejně tak je důležitá i vášeň pro focení, neboť za dobrou fotografií si občas vyšlápnete pár kilometrů navíc. Na druhou stranu si s sebou můžete vzít parťáka, který vám po celých šest měsíců bude dělat společnost.

Čas odeslat životopis

Pokud vás nabídka zaujala a chcete se dobrovolně sociálně distancovat, a ještě za to dostat zaplaceno, pak nezbývá nic jiného, než poslat svůj životopis. Napište pár slov o sobě, vyplňte oficiální formulář a sdílejte své fotografie ze sociálních sítích. A pospěšte si, uzávěrka životopisů proběhne už 30. září. Přejeme vám hodně štěstí. 

ČTĚTE TAKÉ: Práce snů! Staňte se virtuálním cestovatelem

Souvislející články

Zdraví

<span>Tajemství dlouhověkosti: Jak docílit pevného zdraví pomocí jídelníčku z modrých zón?</span>

Tajemství dlouhověkosti: Jak docílit pevného zdraví pomocí jídelníčku z modrých zón?

Zdraví

<span>Plavková sezóna se blíží: Jak posilovat břicho tak, aby se vám skutečně vytvarovalo dle vašich představ?</span>

Plavková sezóna se blíží: Jak posilovat břicho tak, aby se vám skutečně vytvarovalo dle vašich představ?

Zábava

<span>Čtyři dohody: Chcete mít větší radost ze života? Následujte tuto starověkou moudrost </span>

Čtyři dohody: Chcete mít větší radost ze života? Následujte tuto starověkou moudrost

Móda

<span>Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?</span>

Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?