Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Chcete krásné zdravé vlasy? Přihlaste se do testování regenerační vlasové péče NIVEA!

Cítíte, že jsou vaše vlasy suché a poškozené? Potřebují po zimě rychlou vzpruhu a navrátit ztracenou pružnost? Máme řešení!

Redakce Marianne | 26. 02. 2016

Začněte už u správného mytí, s vhodně zvolenými produkty z řady Repair & Targeted Care NIVEA. Obsahuje pečující šampon a kondicionér, které pracují s inovativní technologií Kera Detect.

V čem je technologie Kera Detect unikátní?

Kombinuje v sobě tři účinné složky. Regenerační látky rozeznají poškození na povrchu vlasů a tato místa obnovují. Panthenol zase působí hluboko ve vlasech, hydratuje a posiluje. Poslední složkou je tekutý keratin, který dokáže vyplnit povrchové poškození a vlasy chránit.

Jak tato technologie funguje?

Podle Dr. Nathalie Sors z výzkumu a vývoje značky NIVEA povrchová vrstva vlasy dokonale chrání, je-li ale poškozena, vnitřní jádro již dostatečně nechrání – a tak dochází k roztřepení konečků a poškození vlasů v délkách. V těchto místech vzniká negativní náboj, a to i v případě, kdy je poškození jen malé a kutikula je poškozena pouze v některých místech. A právě toho využívá technologie Kera Detect. Její regenerační složka je kladně nabitá molekula, a tak je přitahována k záporně nabitému místu, kde je vlas poškozen. Díky tomu pak může regenerační složka působit tam, kde je třeba.

Co řada obsahuje?

Šampon Repair & Targeted Care

Je ideální pro suché a namáhané vlasy. Už při mytí obnovuje vlákno přesně tam, kde je to potřeba. Chrání vlasové vlákno a zamezuje štěpení konečků. Vlasy jsou po použití čisté, ozdravené a hebké.

Kondicionér Repair & Targeted Care

Hluboce regeneruje, opravuje poškození a chrání vlasové vlákno. Zamezuje štěpení konečků. Vlasy nezatěžuje a dodává jim zdravý vzhled a lesk.

Pecujici kondicioner Repair Targeted Care Nivea 200 ml 75 Kc 1175x2362Pecujici sampon Repair Targeted Care Nivea 250 ml 75 Kc 1056x2362

Jak se přihlásit do testování?

Buďte jednou z 50 žen, které zdarma otestují regenerační balíček na vlasy NIVEA Hair. Každý obsahuje pečující šampon a kondicionér Repair & Targeted Care s inovativní technologií Kera Detect.

Stačí se jen do 7. 3. registrovat/přihlásit a po skončení testování vyplnit krátký dotazník.

 

{loadposition article_visform2}

 

Zájemce o účast na akci, týkající se testování produktů značky NIVEA, uděluje přihlášením do této akce společnosti BURDA Praha, spol. s r.o., souhlas s předáním poskytnutých osobních údajů parterovi této akce.