Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Chiara Ferragni bude mít svůj dokument, objeví se v něm i Donatella Versace

Letos je to deset let, co Chiara Ferragni vstoupila do světa módního blogování se svým blogem The Blonde Salad. K tomuto výročí si jedna z nejúspěšnějších influencerek světa nadělí svůj vlastní dokument.

Eliška Vrbová | 16. 01. 2019

Dokument o jedenatřicetileté italské blogerce a byznysmence, která nedávno pracovně navštívila i Prahu, bude režírovat italská dokumentaristka a scénáristka Elisa Amoruso. Snímek ukáže Chiary soukromý život i profesní úspěchy. O její kariéře budou mluvit významné osobnosti ze světa módy, jako je Donatella Versace, kreativní ředitelka módního domu Dior Maria Grazia Chiuri nebo návrháři Diane von Furstenberg či Jeremy Scott. Objeví se ale i výpovědi univerzitních profesorů, sociologů a samozřejmě také Chiariných věrných followerů.

S filmováním Chiara a její tým začali v září 2018 při příležitosti její svatby s rapperem Fedezem na Sicílii. Dokumentaristka Elisa Amoruso pak s Chiarou objela světové týdny módy v New Yorku, Miláně a Paříži, kde populární influencerka seděla v prvních řadách na přehlídkách a účastnila se různých večírků. Pak spolu pokračovaly do italské Cremony, odkud Chiara Ferragni pochází.
Dokument by se měl na filmová plátna dostat letos na podzim. Pokud si chcete připomenout začátky Chiary, podívejte se na tento instagramový příspěvek, který pod hashtagem #10yearchallenge včera zveřejnila. V popisku zmiňuje, že před deseti lety jí bylo 21 let, studovala mezinárodní právo na milánské univerzitě Bocconi, bydlela ve 40 metrů čtverečních velkém bytě ve čtvrti Moscova a přivydělávala si jako modelka.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

"Všechny peníze jsem investovala do kabelek od návrhářů a cestování. Snila jsem o tom, jak se dostanu do světa a stanu se inspirativní osobností. Milovala jsem kabelky od Balenciagy a oční linky. Svůj život jsem už tehdy sdílela na internetu, zejména na Flickru. Už tam jsem se potkala s trolly a hatery, kteří se snažili mě zesměšnit. V říjnu 2009 jsem se rozhodla, že si koupím svůj první opravdový foťák a založím svůj vlastní blog The Blonde Salad. Krůček po krůčku se mi začal měnit život.

Té mladé jedenadvacetileté Chiaře v roce 2009 bych ráda vzkázala tohle: Je v pořádku nemít všechno nalajnované a rozmyšlené, je v pořádku, když se někdy nebudeš cítit dobře a je velmi moudré si ty temné momenty užít také, protože k tomu všemu zkrátka patří. Užij si celou tu cestu, ať už směřuješ za čímkoliv, mladší Chiaro. Nezapomínej na to, že když budeš následovat své srdce, nikdy neuděláš chybu. A všem těm lidem, kteří ti budou říkat, že si za půl roku nikdo nebude pamatovat tvé jméno. No... V roce 2019 se na ně budeš moct usmát a říct jim, že to se teda sakra spletli."

Související články

Móda

<span>Slavná stylistka radí: Jak efektivně vytřídit šatník a znovu se radovat z oblečení?</span>

Slavná stylistka radí: Jak efektivně vytřídit šatník a znovu se radovat z oblečení?

Móda

<span>Trend léta 2024: Ani modré džíny, ani černé kalhoty. Letošní léto patří krémovým modelům</span>

Trend léta 2024: Ani modré džíny, ani černé kalhoty. Letošní léto patří krémovým modelům

Móda

<span>Kožená saka i šaty ve stylu Kate Moss: 5 trendů z 90. let, které hlásí comeback</span>

Kožená saka i šaty ve stylu Kate Moss: 5 trendů z 90. let, které hlásí comeback

Móda

<span>Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?</span>

Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?