Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Cindy Crawford je úchvatná v nové kampani Reserved

Jedna z žen, díky které vznikl titul "supermodelka", nás oslnila ve videu pro oblíbenou módní značku.

Promotion | 15. 03. 2018

Konečně je to tady! Finální verze kampaňového videa Reserved se Cindy Crawford v hlavní roli. V krátkém filmu propagujícím nejnovější kolekci značky převzala americká supermodelka, jedna z nejkrásnějších žen na světě, roli excentrického obyvatele amerických předměstí. Ve sportovním looku inspirovaným osmdesátými léty - což je velmi oblíbený jarní trend, tančí a baví se po celém světě. V klipu režiséra Gordona von Steinera, jednoho z nejtalentovanějších tvůrců módních filmů po celém světě, máme možnost vidět Cindy, jak jsme ji ještě nikdy neviděli.

Podívejte se na video k nové kampani Reserved. V hlavní roli Cindy Crawford!

"Již dříve jsem viděla Gordonovu práci a byla jsem nadšená, když jsem slyšela, co pro mě vymyslel. Líbilo se mi, že v klipu bude jakási nostalgie osmdesátých let, ale zároveň i svěžest a zábava. Jen s těmi tanci mě trochu překvapil! "- říká Cindy Crawford o jedinečném projektu RESERVED.

reserved
Z natáčení kampaně, zdroj: Reserved

Výběr Cindy jako nové tváře značky není náhoda. Koncept kampaně je silně zakořeněný v estetice 80. let - období, kdy kariéra Cindy Crawford rostla. Supermodelka byla vždy považovaná za americkou módní ikonu.

reserved
Cindy Crawford, zdroj: Reserved

Osmdesátá léta jsou zřetelná nejen díky charakteristickému osvětlení a hudbě, ale především díky originálním RESERVED outfitům.

reserved
Cindy Crawford, zdroj: Reserved

Proto je zde celé spektrum modelů, které odráží atmosféru osmdesátých let - od neformálních, přesto ikonických, bílých triček, džínových bund a high-waist kalhot až po elegantnější styly připomínající ženské postavy ze seriálu "Dynasty" (Dynastie) nebo "Bold and the Beautiful" (Báječní a bohatí) - tedy pastelové kalhoty, blejzry a pruhované kostýmky s kloboukem. Dalším zajímavým kouskem je sportovní bunda, kterou můžete na Cindy v klipu vidět.

reserved
                             Cindy Crawford, zdroj: Reserved

V klipu si zahrál i Dacre Montgomery, který je známý díky své roli v kultovní sérii "Stranger Things", která se odehrává na počátku 80. let 20. století. Svou roli zde dostal i známý herec Eric Roberts.

reserved
Dacre Montgomery, zdroj: Reserved

Kampaň I love you Cindy je bezpochyby jednou z největších senzací módní značky Reserved.

Cindy Crawford je jednou z nejpopulárnějších a nejuznávanějších modelek všech dob. Její obličej se objevil na obálkách stovek časopisů, včetně 50 mezinárodních vydání Vogue. Narodila se v DeKalb v Illinois, kde byla objevena ve svých 16 letech. Na konci osmdesátých a počátku devadesátých let byla nejvíce uznávanou modelkou po celém světě a pózovala legendárním fotografům jako je Herb Ritts, Richard Avedon, Steven Meisel nebo Peter Lindbergh. Byla jednou z oblíbených modelek návrháře Gianni Versaceho a zpěváka George Michaela. V roce 1990 se objevila v jeho klipu písně “Freedom!’ 90”. 

reserved
Cindy Crawford při natáčení kampaně Reserved, zdroj: Reserved

Modelka se objevila v roce 1993 na titulce časopisu People jako nejkrásnější žena světa a pravidelně se umísťovala v Top 50 tohoto žebříčku i v následujících letech. V roce 1995 ji Forbes označil za nejlépe placenou modelku na Zemi. Crawford si také zkusila, jaké je to být herečkou a televizní moderátorkou. Na počátku devadesátek uváděla 6 let  MTV "House of Style".

Nejenže se stále věnuje modelingu, také se aktivně podílí na charitativní práci zaměřené na pomoc dětem trpícím leukémií. Má úspěšnou řadu produktů péče o pleť a navrhuje nábytek. Cindy Crawford stále fascinuje a inspiruje - ještě víc než na začátku své kariéry.

#iLoveYouCindy

www.reserved.cz

www.reserved.com