Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Téma Marianne

Co bude slušet vašemu bytu? Originální designové hodiny!

Výtvarnice Petra Šafářová se nechává inspirovat barvami, různými tvary, kombinací materiálů, přírodou, ale také uměleckými proudy první poloviny minulého století. Její designové hodiny jsou toho důkazem.

Redakce Marianne | 10. 01. 2014

Hledáte-li zajímavé doplňky do svého bytu, pak se rozhodně podívejte na Petřiny nové designové hodiny, které jsou skutečně originální (stejně jako její další designové kousky, například nábytek apod.) a nadchnou vás nejen svými barvami, ale i tvarem a použitým materiálem.

Screen_shot_2014-01-07_at_14.33.41

Výtvarnice vyrábí hodiny ve spolupráci s hodinářským ateliérem Knespl & Majzlík ve třech kolekcích – Black & White, Colour Ecstasy a Retro. Při výrobě používá kameninu, mosaz, glazuru a hodinový strojek, takže hodiny nejsou jen pro parádu, ale jsou i plně funkční. Vše dostanete ve stylové dřevěné krabici s instalační sadou.

Screen_shot_2014-01-07_at_14.32.42

Hodiny zaujmou netradičním materiálem, a hlavně barevným provedením, které je pro Petru Šafářovou typické. Pokud si její hodiny pořídíte, můžete si být jistá, že jsou vyrobeny skutečně ručně a že každý kus je unikát, který jinde nenajdete. A co je ještě zajímavé – budete-li chtít, můžete si nechat hodiny navrhnout a vyrobit na míru s ohledem na velikost či designové ztvárnění. Všechny její modely a další práce najdete na www.petrasafarova.com.

Co bude slušet vašemu bytu? Originální designové hodiny!