Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Co darovat nejbližším? Máme last minute tipy na dárky!

Vánoce jsou už opravdu za rohem, ale přeci jen máte ještě pár dní na to dokoupit dárky, které vám ještě chybí. A že si nevíte rady? Máme pro vás tipy na drobnosti i větší dárky, které vaše blízké rozhodně potěší.

Eliška Vrbová | 19. 12. 2019

Přiznejme si, že nejtěžší je vymyslet dárky pro děti, které už jsou velké na hračky, ale oblečení nebo kosmetika je také ještě úplně nezajímá, zkrátka pro teenagery. Máme ale pocit, že takové Conversky s Batmanem potěší snad každého kluka a nezáleží příliš na tom, kolik mu je let. Legendární komiksová postava totiž letos slaví 80 let, a tak se značka ikonických kecek rozhodla vytvořit limitovanou kolekci právě s Batmanem. Pokud je váš syn spíš fanouškem jiné popkulturní legendy, třeba ho potěší mikina či tričko s motivem Star Wars. Kolekci vytvořenou k poslednímu dílu Vzestup Skywalkera, který je v kinech právě teď, vytvořila značka Levi's. A co pro holky? Snad každou potěší krásná kabelka, roztomilé pyžamo nebo hravé ponožky.

Pro děti

Tušíme, že kabelek nemá žádná žena nikdy příliš, a tak takovou červenou, flitrovanou, zlatou nebo růžovou kabelkou určitě potěšíte i vaši blízkou kamarádku. To samé platí o špercích. Prsten s motivem peříčka od Swarovski, náušnice s hvězdičkami od Tous nebo stylová vánoční brož z Marks & Spencer jí také určitě udělá radost. A pokud třeba už hlavní dárek máte a sháníte jenom nějakou drobnost, vypravte se do F&F, kde najdete stylové ponožky s motivem kultovního vánočního filmu Láska nebeská.

Pro kamarádku

Všichni známe větu "já mám všechno, já nic nepotřebuju", kterou s oblibou říkají naši rodiče i prarodiče. Je pak těžké vymyslet nějaký opravdu užitečný a zároveň hezký dárek. Kašmírový župan, praktická kabelka, luxusní pyžamo nebo hodnotný šperk ale určitě vyzkouzlí úsměv na tváři i těm, kteří jinak na Vánocích ze všeho nejvíce ocení, když se rodina sejde pohromadě. 

Pro maminku

S partnerem si možná dáváte spíš zážitky, pokud si ale přeci jen potrpíte na zabalené dárečky pod stromečkem, mezi naše tipy patří zajímavé manžetové knoflíčky, hezké hodinky nebo praktická kožená taška. A pokud má i váš partner rád nestárnoucí filmovou legendu jménem Star Wars, tím nejlepším dárkem je rozhodně džínová bunda s retro potiskem z prvního natočeného dílu Nová naděje z roku 1977. A v neposlední řadě ho určitě potěší veselé ponožky nebo pohodlný župan, který ve vánočním volnu rozhodně unosí.

Pro partnera