Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Co si obléct jako host na svatbu? Inspirujte se u celebrit!

Svatební sezóna je v plném proudu a vy nemáte nejmenší tušení, co si na svatbu svých známých či příbuzných obléct? Máme pro vás inspiraci v podobě svatebních outfitů slavných osobností. Pokud sáhnete po šatech jen trochu podobných těm, co se objevují na královských svatbách či svatbách celebrit, nemůžete udělat chybu.

Eliška Vrbová | 14. 08. 2019

Kdo by nechtěl vypadat jako Amal Clooney na královské svatbě Harryho a Meghan v loňském roce. V kanárkově žlutých šatech od Stelly McCartney se Amal stala jedním z nejlépe oblečených hostů na svatbě na hradě Windsor a my její outfit obdivujeme ještě rok poté.

Pokud ale žlutá není zrovna vaše barva, můžete sáhnout po pudrově růžové, tak jako vévodkyně Kate na svatbě své sestry Pippy, tenistka Serena Williams na svatbě Harryho a Meghan, případně zpěvačka Florence Welch na svatbě svých přátel. Nic nezkazíte ani květovanými šaty, stejně jako Reese Witherspoon či Charlotte Casiraghi. Jestliže jsou nevěsta s ženichem benevolentnější, můžete přijít i v černo-stříbrném outfitu jako Naomi Campbell, ale i v tmavě zelené jako Eva Herzigová. V galerii níže najdete inspiraci pro vaše svatební outfity.

Co se nosí na svatby slavných?