Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Co umí Samsung Galaxy S7 a S7 edge?

Mobilní telefony Samsung Galaxy S7 a Galaxy S7 edge jsou špičkou na trhu. Uživatelům nabízejí nejen kombinaci luxusního designu a vysoké odolnosti vůči prachu a vodě, ale i novou dimenzi fotoaparátu či rychlé bezdrátové nabíjení. Jsou zkrátka šité na míru všem požadavkům moderní ženy.

Redakce Marianne | 16. 09. 2016

Na první pohled elegantní modely dostupné v pěti barvách, včetně zlaté a růžové, jsou zároveň pořádně odolné – nepřijde si na ně prach ani voda. Díky ergonomickému tvarování navíc perfektně padnou do ruky. Rozdíl mezi Galaxy S7 a Galaxy S7 edge je především ve velikosti displeje a jeho zahnutí. Galaxy S7 má úhlopříčku 5,1 palce a displej je orámován tenkým rámečkem. Galaxy S7 edge je o trochu větší, 5,5 palce, a má displej typický pro Samsung edge, tj. zahnutý po obou stranách. Tento design poskytuje praktické a efektivnější ovládání na okraji displeje (na speciální liště). Prostřednictvím jednoduchých ikon se tak dostanete k nejoblíbenějším funkcím, jako jsou e-mail, nejčastější kontakty, režim selfie  nebo aplikace. Do konce září je navíc možné oba modely pořídit levněji v rámci speciální nabídky.

Spolehlivý obojživelník

Podzimní přeháňky umí pořádně překvapit. Samsung Galaxy S7 a Galaxy S7 edge proto disponují vysokou odolností vůči prachu a vodě (certifikace IP68). Spadl vám smartphone při koupeli do vody? Žádný problém, v čisté vodě do hloubky 1,5 m vydrží bez poškození až 30 minut.

 Lifestyle 1000x750px

Vždy perfektní fotky

Největší chloubou obou telefonů je fotoaparát Dual Pixel s vyšší rychlostí závěrky a přesnějším automatickým ostřením. Díky tomu vám zaručí zachycení jasnějšího a ostřejšího obrazu, a to i za zhoršených světelných podmínek. S modely S7 a S7 edge vyfotíte skvělé snímky v každé denní době – ráno, v poledním slunci, za soumraku i v noci. Milovníky přírodních krás jistě potěší režim Motion Panorama, s jehož pomocí vyfotí dokonalé panorama i naprostý amatér.

Pokud vás hra s fotografií opravdu baví, zamilujete si funkci Motion photo, která zachytí přesně tři sekundy předtím, než stisknete spoušť. Pak můžete zvolit, který moment zachováte jako statickou fotografii. Nebo videa, kdy je možné vybranou část zpomalit a vytvořit tak netradiční záběr.

Rychlé nabíjení i bez kabelu

Smartphony Samsung Galaxy S7 a Galaxy S7 edge podporují funkci rychlého nabíjení jak přes kabel, tak i bezdrátově. Obě novinky mají také zabudovaný hybridní slot, do kterého můžete vložit zároveň SIM kartu i microSD kartu, a získat tak další úložiště o velikosti až 200 GB. Tam už se vejde opravdu hodně fotek, her, filmů a aplikací!

Více informací na www.samsung.cz.