Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Téma Marianne

Dejme dětem šanci: podpořte děti z dětských domovů v rámci projektu „Pečení pro děti“

Přijďte podpořit děti každou první sobotu v měsíci do pasáže Myslbek od 10 do 17 hodin a upečte s nimi něco dobrého. Začíná se v sobotu 6. září! Pečivo za dobrovolnou cenu budou prodávat i známé osobnosti.

Redakce Marianne | 4. 09. 2014


Dejme dětem šanci pomáhá dětem a mladým lidem v dětských domovech na území celé České republiky, a to zejména při jejich osamostatňování. Za 3,5 roku činnosti navázala spolupráci se 30 dětskými domovy v ČR a podpořila již více než 2000 dětí celkovou částkou téměř šest milionů korun.

1171_1024f768

Pečení pro děti se koná pravidelně každou první sobotu v měsíci a jedná se o prodej pekařských a cukrářských výrobků formou veřejné sbírky. Pečivo za dobrovolnou cenu prodávájí známé osobnosti, kterých se již za dobu konání projektu vystřídala celá řada. Do Pečení pro děti pod záštitou DEJME DĚTEM ŠANCI se zapojí například herečka Lucie Benešová, dvojnásobná olympijská vítězka Barbora Špotáková, plastický chirurg docent Jan Mešťák, moderátor a bavič Vladimír Hron či herec Dalibor Gondík.

Některá pečení se zpestří prodejem teplých nápojů do hrníčků s logem Dejme dětem šanci a prodejem reklamních předmětů společností či výrobků dětí, kterým sdružení pomáhá. A pozor, když přijdete 6. září na akci v běžeckém tričku Běhám pro děti, dostanete nápoj zdarma. Výtěžek z prodeje bude určen výhradně na podporu českých dětí.

Více informací na: www.dejmedetemsanci.cz

image004