Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Designové školní potřeby s oblíbenými animovanými postavičkami k dostání v obchodech Tesco

Letní prázdniny už jsou téměř na konci a za chvilku je tu první školní den, na který je potřeba se řádně vybavit. V sortimentu obchodního řetězce Tesco se můžete těšit na řadu pomůcek, které nesmí chybět žádnému školákovi. Z nabídky si můžete vybrat batohy a aktovky, mezi kterými vaše děti jistě najdou ten nejvhodnější. Nesmíme zapomenout ani na boxík na svačinky nebo lahev na pití, protože zdravé stravování a řádný pitný režim by měl dodržovat každý školák.

Redakce Marianne | 2. 09. 2016

9Mezi taškami a batohy letos jednoznačně vedou pomůcky s designem oblíbených filmových postaviček například z produkce Walta Disneyho.

Fanynky animovaného filmu Ledové království okouzlí své spolužačky kvalitním batohem s anatomicky tvarovanými a polstrovanými zády, jehož důležitou součástí jsou samozřejmě i bezpečnostní reflexní prvky.

Z anatomického batohu ERGO Avengers pak budou mít radost všichni kluci. Tento jednokomorový batoh je uvnitř rozdělen, aby byl pro školáka pěkně přehledný. Je rovněž na zádech polstrovaný, má hned několik bezpečnostních reflexních prvků a nepromokavé pevné dno. Navíc je velmi lehký a velmi praktický na užívání.

Volbou teenagerů by pak mohl být batoh Action Cool Pack, který má tvarovaná záda, dvě boční kapsy, vnitřní organizér a popruhy na skateboard.

Vaků na sportovní potřeby pak rodiče naleznou v nabídce Tesco také nepřeberné množství. V sáčku StarWars nebo Hledá se Dory budou nejedny cvičební boty dobře schované.

4Pozornost bychom měli věnovat také penálům na tužky. Jednopatrový penál bez vybavení ocení především děti na 2. stupni základní školy, které preferují jednoduchost a rádi volí, které tužky a propisky si do penálu dají. Vícepatrové penály pak poslouží výborně školákům 1. stupňů základních škol. 

Také na svačinkové boxy nebo lahve na pití by žádný rodič neměl při nákupu zapomenout. Například svačinová krabička Junior kůň je vyrobena ze zdravotně nezávadného materiálu, má dobré uzavírání a také krásný motiv koně. Z lahve s jedním z největších dinosaurů tyrannosaurem rexem se zase každý školák rád napije. Pokud by se malým slečnám rex nezamlouval, Tesco má v nabídce také lahev s motivem pohádky Ledové království s praktickou šňůrkou na krk.

www.itesco.cz/skolni-vitezstvi