Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Téma Marianne

DesignSUPERMARKET představí mladé talenty designu

Sedmý ročník této tradiční prodejní přehlídky zaštítí uznávané osobnosti českého designu Liběna Rochová, Jan Čapek a Veronika Ruppert. Ovšem designSUPERMARKET letos nabídne v jeden čas na jednom místě až 74 autorů a značek toho nejlepšího českého i zahraničního mladého designu.

Redakce Marianne | 4. 12. 2013


DesignSUPERMARKET je mezinárodní festival současného designu. Jeho ambicí je vytvářet kontinuální platformu pro vystavování a prodej autorské tvorby nastupující generace českých i zahraničních designérů z oblasti produktového designu, módy, šperku, grafického designu a ilustrace. Zároveň plní festival funkci centra neformálního setkávání osobností designu s lidmi, kteří mají o současné kulturní dění zájem.

IMG_9014

A co na letošním designSUPERMARKETU můžete vidět? Do úzkého výběru se dostali a své designové kolekce zde představí například Zuzana Kubíčková, Leeda, Blueberries, Hana Zárubová, Daniel Gonzalez, UNOSTO a mnozí další. Jako třešničku na dortu vám designSUPERMARKET nabídne výstavu norského designu Nature od Norwegian Design či výstavu současného nizozemského a českého šperku Krok tvým směrem. Veronika Ruppert uvede ve své Modeschau COLORS talk projekce a rozhovory na téma barevných trendů v módě a čeká vás samozřejmě mnohé další zajímavosti a perličky.

ni_042255325

Kdy?

DesignSUPERMARKET proběhne od 4. do 8. 12.

Kde?

V Kafkově domě v Praze

Od kolika?

Čtvrtek, pátek: od 12 do 21 hodin, sobota a neděle: od 10 do 19 hodin

Více informací najdete na http://www.designsupermarket.cz/.