Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Příběh Medy Mládkové znovu ožije na nádvoří Sovových mlýnů

V roce 2019 oslavila mecenáška Meda Mládková krásné 100. narozeniny. K této slavnostní příležitosti byla uvedena divadelní hra s názvem Meda, která měla velký úspěch. Díky úžasným ohlasům se její tvůrci rozhodli pokračovat i letos a slibují na nádvoří Sovových mlýnů opravdu zajímavou podívanou. Úspěšný comeback předpovídá více než tisíc prodaných vstupenek, které byly pryč už dokonce během karantény.

Promotion | 18. 06. 2020

V inspirativních prostorách Musea Kampa se v režii Adély Stodolové Laštovkové zkouší každý den. Do titulní role obsadila producentka Daniela Sodomová Terezu Rambu a Pavlu Beretovou, které se budou alternovat: „Jsem šťastná, že mohu být součástí tohoto hravého portrétu silné ženy. Těším se, že až zkoordinuji zpěv, step a stránky textu, budu si užívat nádherné pražské léto. Moje mateřská nemohla být pestřejší,“ řekla k představení Tereza Ramba.

Divadelné hra Meda
Zkoušení hry je v plném proudu

Do hereckého týmu se nově připojili také Matouš Ruml, Vanda Chaloupková, Rozálie Havelková. Role pana Kupky se nově ujal herec, stepař a choreograf Denny Ratajský. Z loňského roku se pak můžete těšit na Lukáše Příkazského, Danu Batulkovou, Stanislavu Jachnickou, Dana Rouse, Daniela Švába nebo Václava Krátkého.

"Když chceš, můžeš!" - Meda Mládková

"Meda Mládková je podle mě vichřice, která dává svou silou do pohybu vše zastaralé a zajeté. Ne každý to ustojí a nemusí to být všem příjemné, ale inspiruje k pevnosti a k životu, který nestojí na jednom místě, ale jde stále dopředu. Její heslo "Když chceš, můžeš!" je velká výzva a zároveň vzkaz, který dodává odvahu. Prostě se nebát a plnit si své sny," řekla představitelka hlavní role Pavla Beretová.

Představení Meda

Vzhledem k uvolnění bezpečnostních opatření nebude nijak omezena kapacita hlediště. Pořadatelé jsou připraveni kdykoliv reagovat na případná nařízení vlády tak, aby to diváky nikterak neomezilo.

Místo konání: nádvoří Musea Kampa

Délka představení: 2 hodiny 30 minut

Předprodej: síť Ticket Art Ceny vstupenek: 790Kč, 990Kč, 1 190Kč a 2 990Kč

červnová Marianne

MARIANNE AŽ DO SCHRÁNKY S POŠTOVNÝM ZDARMA

Časopis Marianne si nyní můžete, bez nutnosti platit poštovné, objednat až domů. Více informací se dozvíte zde.