Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Dny Marianne 2019: Jaké slevy si nenechá ujít redakce Marianne?

Už máte vybrané obchody, do kterých během Dnů Marianne vyrazíte? Pokud ne, nechte se inspirovat naší redakcí, která se na největší slevovou akci taky chystá.

Anonymous | 11. 09. 2019

Monika Mudranincová, šéfredaktorka

Právě s manželem rekonstruujeme byt, tak budeme potřebovat nové vybavení. Pokukuji třeba po sedačce od Natuzzi. A určitě bych si chtěla udělat radost i něčím na sebe - každý rok si na Dny Marianne kupuji něco krásného v obchodě Weekend Max Mara. Loni to byl parádní červený vlněný kabát, který mi všichni chválili. Zatím nemám nic vyhlédnutého, ale je mi jasné, že s prázdnou neodejdu. A samozřejmě nové povlečení ze Scanquilt, to si taky neodpustím. Doufám, že to moje konto přežije!  

Petra Šroubek Pohlová, zástupkyně šéfredaktorky

Přes prázdniny děti vyrostly ze všech kalhot i šatů a poztrácely i ty úplně poslední ponožky, co byly v páru, takže klasika, běhěm Dnů Marianne prolítnu dětské oddělení H&M a C&A. Já asi neodolám a zaběhnu do Marelly obhlédnout podzimní šaty a muže dotáhnu do Blažka, nové separátní sako by se mu hodilo.

Eva Kadavá, redaktorka

V polovině září nám do rodiny přibude štěňátko, takže to rozhodně bude vybavení pro psici v Pet centru a pak bych to viděla na podzimní obutí pro sebe. Nejspíš nějaká pohodlná kožená pérka, s kterými ustojím nejednu pražskou plískanici. Jsem také velký fanda kabátů v Marks&Spencer a sleva 25 procent je velká výzva.

Klára McMahon, produkční

Letošní Dny Marianne jsou speciální proto, že si během nich plánuji pořídit nové šaty na svatbu mé krasné kamarádky&kolegyně z redakce Káji! Mé go-to obchody jsou H&M a Zoot. V Urbanstore si pořídim nové tenisky, protože jich při běhání po pracovních foceních hodně zničim. A kde na velké nákupy s Marianne vezmu energii? Miluju Go Green smoothie z Fruitissimo! 

Markéta Žižková, kosmetická redaktorka

Miluji krásné spodní prádlo a nikdy mě nezklame obchod Intimissimi, takže tam stoprocentně zavítám i tento rok. Na podzim se vybavím luxusními punčochami od značky Calzedonia a vyberu nový outfit v Marks&Spencer. Jejich kabátky a saka mě prostě nenechají chladnou stejně, jako jejich vynikající potraviny.

Alžběta Dytrychová, online redaktorka

Rozum mi říká, že bych Dny Marianne měla využít ke koupi sportovního oblečení, abych už neměla žádné výmluvy, a začala pravidelně cvičit. Pravděpodobně si s velkým odhodláním kupónky do sportovních obchodů vystřihnu, vložím do peněženky a vyrazím na lov toho nejlepšího sportovního outfitu. Už teď ale vím, že namísto tašek z Adidas nebo Nike vyjdu z obchodního centra ověšená taškami z knihkupectví, Fann parfumerie (tam si dělám zálusk na řasenku Gosh za 99 Kč) a Salamanderu (hezkých podzimních bot není nikdy dost!). Tak třeba můj plán vyjde za rok. 

Eliška Vrbová, módní redaktorka

Letos budu na Dnech Marianne asi podvádět oblečení s nábytkem a interiérovými doplňky. Právě jsme se totiž s přítelem přestěhovali, a tak se budou hodit kupónky do Jysku, Datartu nebo XXX Lutz. Možná se ale během vybírání stolu, skříněk, sedačky a kávovaru přeci jen nenápadně vzdálím a nakouknu do podzimních kolekcí v Reserved a u Bati. A kdybych to náhodou nestihla, budu po večerech při sestavování nábytku nepozorovaně vybírat nové kousky do šatníku na e-shopu Zalando.

Související články

Zábava

<span>Kvíz: Jaro je tady a s ním i jarní květiny. Poznáte je všechny podle obrázku?</span>

Kvíz: Jaro je tady a s ním i jarní květiny. Poznáte je všechny podle obrázku?

Zábava

<span>Kvíz: Ponuré, ale plné lásky. Jak dobře znáte filmy Tima Burtona?</span>

Kvíz: Ponuré, ale plné lásky. Jak dobře znáte filmy Tima Burtona?

Zábava

<span>Kvíz: Slavné písně z českých filmů. Poznáte, v jakých snímcích zazněly?</span>

Kvíz: Slavné písně z českých filmů. Poznáte, v jakých snímcích zazněly?

Zábava

<span>Čtyři dohody: Chcete mít větší radost ze života? Následujte tuto starověkou moudrost </span>

Čtyři dohody: Chcete mít větší radost ze života? Následujte tuto starověkou moudrost