Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Dolce & Gabbana přichází s designovým kuchyňským vybavením

Šaty, kabelky, boty, parfémy, kosmetiku,... To vše si můžeme pořídit od italské značky Dolce & Gabbana. Ale nyní tito dva muži přichází s naprostou novinkou. Ve spolupráci s rovněž italskou firmou Smeg uvedou na trh unikátní řadu kuchyňských spotřebičů.

Eliška Vrbová | 11. 03. 2018

Dvě renomované italské firmy, každá z jiného oboru, se spojily, aby vytvořily to nejstylovější kuchyňské vybavení, co kdo kdy viděl. Odšťavňovač, toustovač, kávovar, mixér, varná konvice a mnoho dalších druhů spotřebičů chystají návrháři Dolce & Gabbana a firma SMEG, od níž určitě znáte například barevné retro ledničky.

A hodně barevná bude i tato kolekce pomocníků do kuchyně. Najdete na ní motivy citronů, hrušek a třešní, ale i květů či listů. Ač se to může zdát nepravděpodobné, není to zdaleka poprvé, co Domenico Dolce a Stefano Gabbana se svými návrhy zavítali do kuchyně.

Minulý rok na jaře uvedli rovných sto ručně malovaných ledniček speciálně pro veletrh nábytku a designu Salone del Mobile v italském Milánu. Ledničky jsou od loňského podzimu stále v prodeji. Ale pro ty, kdo nejsou připraveni utratit 50 tisíc dolarů za lednici, do prodeje právě přichází zmiňované menší kuchyňské spotřebiče. 

V galerii si můžete několik kousků z chystané kuchyňské řady prohlédnout. A v rámci jarního úklidu si na ně už rovnou vyčleňte v kuchyni čestné místo.

Dolce & Gabbana už brzy ve vašich kuchyních