Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Marianne bydlení

Duben plný oslav! Spěchejte pro výroční číslo Marianne Bydlení.

Věřte nevěřte, jsme s vámi už patnáct let. Speciální dubnové vydání je tak příjemně nostalgické a zároveň hodně vzácné – zveme vás totiž na návštěvu k nám domů. Odhalíte doupě jediného muže v redakci a nakouknete i za dveře šéfredaktorky.

Zuzana Veselá | 9. 03. 2018

Minulostí to v dubnu ovšem zdaleka nekončí. Hodně přítomné jsou naše tipy na velikonoční dekorace, které si buď sami vyrobíte nebo jednoduše stáhnete. Objevili jsme pro vás nápadité šablony od designérů z celého světa, které zkrášlí slavnostně prostřený stůl. Moderně, elegantně, a hlavně během pár minut. Některé jsou rovnou hotové, jiné stačí složit nebo dozdobit.

Chytře zařízený je také pokojíček dvou bráchů-kamarádů, kteří spolu tráví každou volnou chvíli. Jejich společné bydlení tak není striktně rozděleno, ale naopak harmonicky propojeno v jedno velké hřiště plné zábavy. Druhá proměna vás přesvědčí, že i v malém bytě je místo na velkorysou kuchyň. Šikovné architektky ji zvládly zařídit na pouhých 38 metrech čtverečních a splnily tak majitelům přání o prostoru, který naplní jejich kulinářské vášně.

Je váš vztah k vaření spíš chladnější? Naše nápady na dokonale zařízenou kuchyň mu přidají na teplotě. Provedeme vás styly i pravidly, prozradíme, jak vyzrát na omezený rozpočet a seznámíme vás s trendy, které potrvají déle než pár sezon. Nadčasový je i náš výběr moderních spotřebičů, pracovních desek a kuchyňských doplňků. Víme zkrátka, do čeho se vyplatí investovat!

Souvislející články

Poradna

<span>Krok za krokem: Jak na renovaci dřevěných oken doma, snadno a levně</span>

Krok za krokem: Jak na renovaci dřevěných oken doma, snadno a levně

Byt

<span> Rustikální klenot, který si každý zamiluje: Dům z 15. století je plný dřeva a obklopený kouzelnou zahradou</span>

Rustikální klenot, který si každý zamiluje: Dům z 15. století je plný dřeva a obklopený kouzelnou zahradou

Lidé a místa

<span>Prozkoumejte inspirativní bydlení známé blogerky: Pohodlí, kvalitní textil a přírodní tóny</span>

Prozkoumejte inspirativní bydlení známé blogerky: Pohodlí, kvalitní textil a přírodní tóny

Byt

<span>Útulnost na 20 metrech čtverečních: Byt v srdci města zdobí stoleté parkety a francouzský balkón</span>

Útulnost na 20 metrech čtverečních: Byt v srdci města zdobí stoleté parkety a francouzský balkón