Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Marianne bydlení

Dubnové Marianne Bydlení je na stáncích!

Počínaje dneškem najdete na novinových stáncích nové vydání Marianne Bydlení plné jarní inspirace! A jaké to letošní jaro vlastně bude? Plné něžných pastelových tónů a kreativních nápadů, kterými probudíte domov ze zimního spánku.

Redakce Marianne | 10. 03. 2016

Máte potřebu rozveselit domov barvami? Designérka Romana Vyhnánková vám poradí, jak s citem využít těch pastelových, které do domácnosti vnesou dobrou náladu a světlo. Protože se blíží oslavy jara – Velikonoce, nezapomněli jsme ani na veselé doplňky a dekorace, které vykouzlí úsměv na tváři jak dětem, tak dospělým. Přijde vám vaše koupelna poněkud usedlá? Víme, jakými kousky jí oživit. 

Kdo je nepostradatelným pomocníkem v kuchyni když nevíte, kam dřív skočit? Přece servírovací vozík. V rubrice Dekor vám stylistka Markéta Zindulková ukáže, jak zdobit vajíčka ubrouskovou technikou, ovšem jinak, než jste byli dosud zvyklí. Dále vás pozveme do krásného vzdušného domu dánské umělkyně, která si k němu postavila obytný skleník, kde ráda tvoří. Může se vám zdát, že v březnu a dubnu je už na první zahradní práce pozdě, redaktorka Tereza Pavcová ale ví, co se dá ještě na poslední chvílí stihnout. 

V rubrice Finance vám poradíme, jak a kde najít opravdu šikovného řemeslníka. A samozřejmě nechybí proměny. Designérka Janka Murínová tentokrát vymyslela a zařídila pokojíček pro dva sourozence, jehož proměnu s českými značkami Devoto a Lavmi vyhrála jejich maminka Romana v Marianne Bydlení. Pavla Kirschner zase pomohla zařídit obývací pokoj v paneláku, jenž se rázem změnil v místo s eklektickým a lehce bláznivým charakterem.

Hezké čtení!