Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Svatba

Ed Sheeran dostal nabídku od prince Harryho, aby mu zahrál na svatbě

Kdo by si na svatbě nechtěl zatancovat na zamilovaný hit Perfect? Princ Harry a Meghan Markle nejspíš budou mít to štěstí. A navíc jim tuhle a i jiné písničky zahraje samotný Ed Sheeran!

Eliška Vrbová | 19. 02. 2018

Princ Harry Eda Sheerana podle magazínu Us Weekly osobně požádal, zda by zahrál na jeho květnové svatbě s Meghan Markle. Zpráva se rozkřikla tak rychle, že když minulý týden Harry a Meghan navštívili v Edinburghu palác Holyrood, skupina studentů začala páru zpívat píseň Perfect. "Slyšeli jsme, že Ed Sheeran bude zpívat na vaší svatbě," začal na ně pokřikovat jeden z nich. "Kdyby to náhodou nedopadlo, my máme volno!"

Ed Sheeran už v minulosti řekl, že by byl klidně pro. "Klidně, proč ne?" prohlásil poté, co od prince Charlese dostal Řád britského impéria. 

Je tu ale malý zádrhel. Ed Sheeran má totiž na 19. května, kdy se má svatba konat, naplánovaný koncert v irském Dublinu. Let z Londýna sice trvá méně než hodinu, ale stejně by zpěvák svůj koncert stihl jen stěží. 

Princ Harry má ale v rukávu další jména, například Spice Girls. Geri Horner (dříve Halliwell, známá také jako Ginger Spice) údajně projevila o hraní na královské svatbě velký zájem poté, co se dozvěděla, že Meghan Markle je velkou fanynkou Spice Girls.

Ať už bude na svatbě hrát kdokoliv, je jisté, že to bude velké jméno. Na svatbě prince Williama a Kate Middleton v roce 2011 zahrála Ellie Goulding svojí verzi písně Your Song původně od Eltona Johna. 

A pokud nikdo z uvedených interpretů nedopadne, stále je tu Harryho známá Michelle Obama. Každý, kdo sleduje show Carpool Karaoke (show uvádí herec a moderátor James Corden a celebrity s ním zpívají za jízdy v autě), ví, že bývalá první dáma Spojených států to umí pořádně rozjet. Zejména, když zpívá něco od Beyoncé.