Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

EXKLUZIVNĚ: Otestujte s námi novinku od značky Manufaktura

Staňte se jednou ze třiceti žen, které jako první otestují zázračné účinky pleťového boosteru od Manufaktury!

Promotion | 12. 04. 2019

Pleťový booster je současný hit v péči o pleť a důvod, proč si přestat dělat vrásky z vrásek! Vy, jakožto čtenářky Marianne, nyní máte jedinečnou příležitost otestovat tuto novinku na vlastí kůži, a to navíc jako první. V prodeji bude totiž až od 1. 5.

manufakturaZázrak v lahvičce

Tento pomocník je doslova nabitý vysokým obsahem aktivních látek. Ačkoliv se jedná o velmi lehké sérum bez parfemace, jeho síla spočívá v silné koncentraci velmi účinných ingrediencí. Obsažený olejový extrakt ze světlice lékařské s extraktem z plamatky zelné, kozince blanitého a koenzymu Q10 okamžitě a dlouhodobě redukuje vrásky. Kyselina hyaluronová má výjimečnou schopnost vázat na sebe vodu a poté ji postupně uvolňovat, díky čemuž poskytuje pleti okamžitý lifting a zvyšuje její pružnost. Ceramidy obnovují ochranné vrstvy pokožky a výrazně přispívají dlouhodobé hydrataci. Protizánětlivý a zklidňující účinek a ochranu před nepříznivými vlivy slunečního záření dodává extrakt z mořské řasy Laminaria Ochroleuca. Mezi další mimořádně prospěšné látky pro zvláčnění a hydrataci patří růžová voda, sedmikráskový extrakt a přírodní oleje.

Jarní a podzimní kúra

Booster je ideální aplikovat 2x ročně (na jaře a na podzim) jako 28denní intenzivní kúru. Jak na to? Ráno vmícháme 1 kapku boosteru do svého denního krému a jemně vmasírujeme. Večer aplikujeme 4 kapky jemným vklepáním do pleti a zvláštní pozornost věnujeme okolí očí a rtů. S intenzivními kúrami je ideální začít ve věku 35 – 40 let. Booster lze však využívat i jako preventivní péči, kterou lze doporučit všem ženám od 25-30 let. Vrásky se totiž začínají tvořit již v tomto věku.

manufaktura

Mimořádné výsledky

Že se jedná o skutečně výjimečný produkt, dokazuje i provedená klinická studie. Až 95 % žen zaznamenalo redukci vrásek a v oblasti hydratace pleti bylo prokázáno významné zvýšení stupně hydratace až o 10,7 %. My vás ale nebudeme dál zatěžovat čísly, protože jarní intenzivní kúru pro omlazení, hydrataci a rozjasnění s novým pleťovým boosterem od Manufaktury si můžete v rámci našeho testování vyzkoušet samy!

Stačí vyplnit formulář a my vybereme 30 z vás, které tuto novinku jako první otestují. Přihlašovat se můžete až do 21. 4.

Těšíme se na vaše dojmy a zkušenosti!