Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Exkluzivní brýle se šátkem: nápaditá vychytávka Alaina Mikliho

Léto ještě nekončí, takže určitě uvítáte designovou vychytávku – exkluzivní brýle, jejichž součástí je šátek, který lze použít do vlasů. Nápadité, sexy a praktické.

Redakce Marianne | 15. 08. 2014


Výsada kvalitního designu spočívá především v nekonečné schopnosti inovovat. Alain Mikli letos přivedl do světa optiky nový materiál – textil. Exkluzivní brýle jsou během léta součástí nabídky ŽILKA OPTIK STUDIA.

ALAIN_MIKLI__IMANY_COLLECTION_A01426_101D_2

Bývalá topmodelka a zpěvačka IMANY se stala múzou Alaina Mikliho, který se její charisma snažil zachytit v limitované kolekci brýlí nesoucích její jméno. Paleta barev a vzorů je odkazem ke zpěvaččinu exotickému původu. Při tvorbě použil mix indonéských, nizozemských a východoafrických technik. Zajímavým detailem je právě šátek, který je integrovanou součástí obrouček a lze ho použít jako turban.

ALAIN_MIKLI__IMANY_COLLECTION_A01426_101D_1

Kolekce IMANY je charakteristická černými obroučkami, má dohromady 14 designových variací, které se liší vzorem na textilii. Pokud nechcete být moc extravagantní, máte k dispozici decentnější variantu – model Imany, kde šátek zdobí jen horní rámeček brýlí v linii očí.

ALAIN_MIKLI__IMANY_COLLECTION_A01425_101G_1

A ještě jeden detail vás uchvátí – Alain Mikli vymyslel balení brýlí zvané IMANY BOX. Černá krabička je převázaná šátkem, který ladí se vzorem na daném modelu brýlí. Více na www.zilkastudio.cz