Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Expertní tipy pro péči o pleť ve 40

Fakt, že stárneme, prostě nezastavíme. S přibývajícím věkem se naše pleť mění možná více než bychom si přály. Nezoufejte, prozradíme vám tajemství, díky kterému budete vypadat fantasticky!

Promotion | 1. 02. 2019

Důležitý je životní styl, ale také tyto změny včas zachytit a přizpůsobit jim vhodnou péči. My známe tipy expertů v péči o pleť, o které se s vámi rádi podělíme!

lkklsjflksj
Herečce Andie MacDowell je šedesát let... vypadá naprosto božsky!

Nechte pleť dýchat

Začněte malým závazkem, pleť odličte a vyčistěte ihned po příchodu domů. Pokud ji necháte volně dýchat, odmění se vám menší náchylností k tvorbě vrásek a nedokonalostí.

Poznejte účinné látky

Kyselina hyaluronová, pro-retinol, glycerin…to jsou superhrdinové, na které byste měla vsadit v momentě, kdy pleť potřebuje účinnou péči a hloubkovou regeneraci. Obsah těchto ingrediencí podpoří účinek krémů a sér a zahájí boj i proti těm nejvýraznějším známkám stárnutí.

TIP: Vyzkoušejte nejnovější přírůstek do rodiny expertní péče proti vráskám od L’Oréal Paris. Řada Revitalift Cica obsahuje výtažek z rostliny Centella asiatica, díky jejímž regeneračním vlastnostem obnovuje kožní bariéru a napravuje vzniklá poškození pleti.

kjjkjkk

Zaměřte se na oči

Tmavé kruhy pod očima, opuchnutí a hlubší vrásky bohužel nejsou ničím neobvyklým, kolem čtyřicátého roku života. Není divu, jedná se o náročné období, kdy jste v jednom kole – děti, rodina, práce, koníčky a další. Zařaďte proto do své péče speciální oční krém, který udrží oční okolí vyživené a projasněné.

kjkjkj

Oční krém vybírejte podle typu pleti. Na obrázku vidíte Revitalift Laser X3 proti vráskám, otokům a tmavým kruhům a Revitalift Filler proti hlubokým vráskám, obojí L’Oréal Paris.

Spánek pro mladší vzhled

Dostatek odpočinku a především spánku snižuje náchylnost ke stresu. Tím, že tělu dopřejete kvalitní spánek, docílíte nejen celkového zlepšení nálady, ale také stavu pleti. Protože právě stres je jednou z hlavních příčin předčasného stárnutí!