Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Fantazie bez hranic

Sledujete módní trendy a nebojíte se ani toho, co bylo do nedávna nemyslitelné? Například kombinace šperků různých barev vás mohla dostat do módního pekla. Nyní se z toho stal hit. Čtěte dál a krásné kousky s kombinací různých barev kovů můžete vyhrát v naší soutěži.

Promotion | 4. 12. 2018

Stříbro se zlatem, perly a drahé kameny, vše je dovoleno. Už se nemusíte rozhodovat, zda si vzít stříbrný, nebo zlatý šperk. Teď je můžete kombinovat, a to třeba i s růžovým zlatem. Kombinací více kovů se šperky vzájemně pěkně zvýrazní. Je možné kompletovat doplňky i s různou povrchovou úpravou - matnou či lesklou a skládat je přímo k sobě.

Ani výrobci nezůstali s módními trendy pozadu a kovy zkombinovali již v konkrétních modelech hodinek či šperků. Například tyto krásné hodinky značky Bering dokazují, že v jednoduchosti je krása a použití dvou různých barev jim přidává na zajímavosti.

golden time

Jedním z dalších módních hitů je vrstvení. Vrstvit nemusíte jen oblečení, ale i náramky, náhrdelníky, hodinky a dokonce i prstýnky. Volte raději jemnější šperky bez dalších barevných přívěsků a složitých tvarů. Je potřeba hledat správnou míru a nepřehnat to. Zkuste si vzít třeba výrazné hodinky a k tomu drobnější náramek jiné barvy. Teď už nemusíte řešit, že ke kabelce se zlatými doplňky se nehodí stříbrné náušnice. Díky tomu se vám otevírají nové možnosti vašeho šatníku.

Tento trend není omezen žádnými pravidly – tedy téměř žádnými. V případě nápadných kombinací platí ověřené pravidlo „méně znamená více“. Kombinace řetízků nebo náramků upoutají pozornost, ale zbytek outfitu už by měl být méně výrazný. Vsaďte tedy raději na základní kousky, jako jsou jednoduché halenky a nechte šperky zazářit v celé jejich kráse.

Stále nevíte, jak šperky zkombinovat? Inspirujte se v naší galerii.

Hravé kombinování

Soutěžte o hodinky a šperk ze sítě Corial

Také vás trend kombinování různých barev šperků okouzlil? Vyhrajte v naší soutěži krásné hodinky značky Bering nebo náhrdelník se stříbrnými a rosegold hvězdičkami značky Engelsrufer a oživte svůj outfit krásnými šperky... protože těch není nikdy dost! 

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA. Hodiny a náhrdelník vyhrávají Martina Součková a Martina Mastíková. Gratulujeme!