Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Festivalová KPZ! Pomocníci, díky kterým si užijete letní festival

Info ikona

Ať už se chystáte na filmový festival nebo dáváte přednost těm hudebním, máme pro vás seznam věcí, které si nesmíte zapomenout přibalit do svého batůžku.

Spakovat se na festival je snad větší výzva, než si zabalit příruční tašku na nízkonákladový let (a to už je co říct). Bude pršet, nebo na vás čekají nesnesitelné teploty, při kterých budete marně déšť přivolávat? Dočkáte se poprvé v životě alespoň trošku přijatelných sprch, nebo se opět budete muset vyrovnat s prostředním, ve kterém by úředníci z hygieny nepřežili ani sekundu? A dokážete si alespoň letos vybrat dostatečný objem peněz, nebo jako vloni budete absolvovat kilometrovou túru k nejbližšímu bankomatu? Jo, festivaly jsou zrádné, a tak buďte fikanější!

Festival

Vaše festivalové zavazadlo by mělo obsahovat:

  1. Toaletní ubrousky a antibakteriální gel na ruce jsou dvě základní věci, které si už nyní vložte do svého ruksaku. Věřte, že vaše zdraví vám za ně náležitě poděkuje.
  2. Stejnou nezbytností je také pláštěnka. Jasně, předpovědi sice hlásí azuro, ale náhoda je blbec!
  3. Pokud se neobejdete bez make-upu, pak si pečlivě vybavte i svou kosmetickou taštičku. Voděodolná řasenka je must-have do horkých dnů. Od rozteklé tvářenky vás zase zachrání matující ubrousky! Nedílnou součástí je také deodorant, díky kterému nikdo nepozná, že už tři hodiny čekáte na oblíbeného interpreta.
  4. Deka! Mnoho lidí na tuto nedílnou festivalovou výbavu zapomíná, avšak ten, kdo nezapomene, ten se raduje! Poslouží vám jak při chladných nocích, tak i během odpoledního povalování s přáteli.
  5. Všichni chceme mít z festivalu hezké fotky, jenže lidé jsou všelijací a krádeže nejsou nic neobvyklého. Co si pro tentokrát raději sbalit starý mobil, který s vámi přežije celý festival.
  6. Říká se, že každý správný muž, má mít v kapse nůž. Pokud jde ale o festivaly, pak se hodí i ženám.
  7. Letní havěť je otravná, vy však máte zbraň – repelent!
  8. Celodenní postávání před pódiem může mít neblahé dopady na naše zdraví. Vybavte se tedy opalovacím krémem a kšiltovkou proti úpalu.

Chystáte se letos v létě na festival? 

ČTĚTE TAKÉ: Vlasové tipy, díky kterým se stanete královnou festivalu