Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

GRAMMY a BAFTA 2019: Souboj červených koberců

Jeden večer, dvě prestižní ocenění, dva červené koberce. Dnes v noci se předávaly ceny Grammy a BAFTA a my vám tak přinášíme ty nejhezčí večerní róby hned ze dvou červených koberců.

Karolína Peřinová | 11. 02. 2019

Nejvíce cen BAFTA získal historický film řeckého režiséra Yorgose Lanthimose Favoritka. Nejprestižnější sošky ale vyhrál mexický film Roma, režiséra Alfonsa Cuaróna, který se stal titulem roku. Událost si nenechaly ujít ty největší hvězdy (nejen) filmového plátna. Svou přítomností všechny potěšil i princ William s vévodkyní Kate, která na sobě měla krásné bílé šaty na jedno rameno a zastínila tak celou řadu hereček.

Ceny BAFTA 2019

Nejvíce cen Grammy dostali rapper Childish Gambino a country zpěvačka Kacey Musgraves, která mimo jiné získala cenu pro album roku za desku Golden Hour. A bez ceny opět neodešla ani Lady Gaga.  Má tak nyní na kontě už devět cen Grammy. Jako spoluautorka písně Shallow z filmu Zrodila se hvězda, která je nominována i na Oscara a za niž už letos dostala Zlatý glóbus, získala zpěvačka Grammy v kategorii nejlepší píseň pro vizuální média. Se stejnou písní bodovala i v kategorii nejlepší popový duet (s Bradleym Cooperem) a nejlepší popový sólový výkon s písní Joanne (Where Do You Think You're Goin'?). V jaké róbě zazářila ona a její kolegyně na červeném koberci?

Ceny GRAMMY 2019