Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

HIT: plastové boty!

Myslíte si, že guma a plast jsou dobré jen pro holínky? Tak vás vyvedeme z omylu, představíme vám totiž ty nejúžasnější letní plastové botky!

Redakce Marianne | 1. 07. 2013

Bez mučení se přiznáváme, že jsme jim podlehli. Hrají všemi barvami, jsou pohodlné a, světe, div se – i prodyšné! Letos si v nabídce značek Crocs a Melissa vyberou i zaryté odpůrkyně extravagance. Výrobci a designéři totiž tentokrát kromě oslnivých a pestrých barev vsadili i na umírněnou černou, béžovou či hnědou.

Vykračovat si můžete i na vysoké noze. Vybírat můžete z elegantních sandálků na pohodlné platformě nebo z lodiček na jehlovém podpatku, které pro Melissu navrhla Vivienne Westwood. Jsou prostě úchvatné, a navíc tak dostupné! Jednoznačně se řadí na seznam must-have letošní sezony. Dalším návrhářem, který spojil své síly s brazilskou značkou gumové obuvi, je jednatřicetiletý Gareth Pugh. Jeho hvězdičkové balerínky si zkrátka zamilujete!

30735-51706

Naším naprostým favoritem jsou však mokasíny Beach Line Boat Shoe od Crocsu. Uchvátila nás jejich námořnická modrobílá kombinace a také to, že jsou k dostání v pánské i dámské variantě. O pohodlí se v tomto případě postará speciálně tvarovaná stélka a také průřezy nad podešví. Navíc dokazují, že značka Crocs se z pohodlných, ale humpoláckých sandálů s dírkami posunula o pěkný kus dopředu.

Crocs_Beach_Line_Boat_Shoe_Men_Lifestyle_1_copy

Všechny uvedené boty zakoupíte na Urbanlux.cz, v Destroy a v Showroomu Bella Brutta.

Máte se opravdu na co těšit, přesvědčte se o tom v naší galerii!

HIT: plastové boty!